Méhpempő és/vagy barátcserje kapszula (beszélgetés)
Szia. Nem igazán értem mit írsz. Most akkor mitől érezted jobban magad és rendezte a ciklusod?
Orvosnál voltál? Voltál uh-on hogy van-e pco. Cukor és inzulin terhelésen?
Sziasztok
Mi is közel 1 éve próbálkozunk. Most voltam vizsgálaton, minden rendben van. Progeszteron tesztre 2 nap múlva megyek. A doki szerint a ligetszépe olaj E vitaminnal lesz a legjobb, ha alacsony lesz a progeszteron szint. Barátcserje is jó, de kb 2 hónap (napi 1 kapszula) után szünetet kell tartani. Sajnos néha előfordul hogy felborítja az addig rendszeres ciklust. De progeszteron szint emelésre állitólag jó. Vérvétel, hormon szint ellenőrzés mindenképp javasolt, mielőtt bármit szedsz.
Sziasztok!
Látom kicsit régi a fórum forgalma, azért remélem valaki tud nekem segíteni.
Decemberben lesz egy éve hogy próbálkozunk kisbabát csinálni a férjemmel,
25 éves vagyok, voltam hormon vizsgálaton, ott nincs semmi gond, petevezeték átjárhatósági vizsgálaton (hú de rossz volt.... 🤭) a doki szerint szép a méhem, férfi nekem ilyet még sosem mondott.... :D azt mondja látja, jó sok petém van, az is rendben van, minden átjarható, tiszta.
23 napja szedem a mehpempot, egyenlőre nem vettem észre magamon semmi változást, esetleg jobban éreztem magam menstruáció előtt, mint szoktam.
Valami jó tanácsot, tippet tudtok nekem adni? Most olvastam a barátcserjéről kicsit, mik a tapasztalatok?
Milyen testtomeg indexhez javasoltak nektek fogyást? Az én testtomeg indexen enyhén túlsúlyos, de nem javasolta a doki.
Köszönöm ha válaszol valaki! 🤗🤗
Nekem is kéne fogynom annyit. Én ezekkel a dvd-kel plusz diétával már lefogytam egyszer tíz kilót. Aztán tavaly terhesség alatt visszajött 4kg, ami azóta se ment le. Bár sokat nem is tettem érte.
Szóval, jó a dvd! :D Ajánlani tudom. (le lehet őket tölteni, nem kell megvenni ;))
Na, ez jó! Biztos a pempő miatt van, főleg ha gyógyszert nem szedsz rá.
Én otthon tornázgatok. Béres A. dvd-m van egy pár darab. Azokból válogatok.
Szia! Már egy hónapja eszem, egyre kevésbé szeretem! :D
Annyi változást vettem észre, hogy tegnap óta rózsaszínes folyásom van. Remélem, megjön mert akkor végre kicsit rövidebb lenne a ciklusom.
Egyébként pénteken voltam dokinál is. Kaptam Merckformin XR-t. Két havi adagot. Ha ezalatt a két hónap alatt nem lesz siker, kapok clostit is mellé. És diétáznom kell, illetve napi szinten min. 30 percet mozogni.
Te beszerezted végül? Nálad valami?
Szia!
Én pesti vagyok és az Árkádban lévő Bioboltban vettem. 50 grammos és 6500 Ft volt. Ez tiszta méhpempő.
De a Herbáriában is van pempős méz. Azt hiszem ott 25 grammos kerül 430 Ft-ba. Kiszámoltam nem sok pempő lehet benne.
Bár nem nagyon van itt forgalom, gondoltam azért leírom,hogy vasárnap reggeltől én is eszem a pempőt.
Remélem, hamarosan kétcsíkos teszt lesz az eredménye.
Hát ez nagyon szuper!
Mióta próbálkoztatok babával és mióta szedted a pempőt? Bocsi a sok kérdésért. :)
:)
De jó! Gratulálok Neked? Ez mostanában van/volt? Hát nagyon örülök ennek a hozzáaszólásnak most!
Szia!
A barátcserje nem használt, a méhpempőtől lett petezsákom szikhólyaggal. :-)
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatod van a barátcserje kapszulával?
- Ki mit tud a barátcserje kapszuláról?Mire jó pontosan?Mik a tapasztalatok?
- Tapasztalatok fűrészpálma vagy barátcserje kapszulával
- PCO-san szedhetek barátcserje kapszulát?
- Mennyibe kerül a Barátcserje kapszula?
- Magas prolaktin szintnél méhpempő és barátcserje