Óvszer vagy tabletta? Ti melyikkel védekeztek? (beszélgetős fórum)
Micsoda???? Ez hülyeség már bocs,én sem ugrok azonnal tisztálkodni,gyógyszert szedek, kell a levezetés, ennek semmi köze a gyógyszerhez,meg lehet oldani a tusolást kicsit később is.
Másrészt az előnedv is okozhat meglepetést nem árt vigyázni,ezt mások mondják, gumit nem használtunk,de nem is lennék nyugodt,nem vagyunk egyformák.:)
Lehet, hogy furcsa, de én pasi létemre gumi párti vagyok. Korábban a párom szedte a tablettát, de nem szerettem, hogy szex után ott kell hagynia engem, mert gyorsan tisztába kell tennie magát, ráadásul a második menetnél már nem nagyon kezdeményeztem orális szexet, amit pedig mindketten nagyon szeretünk.
Ráadásul nagyon jó óvszert találtunk, amit mindketten szeretünk. Persze azért szerelmeskedünk óvszer nélkül is, de 10 perc után általában felkerül, biztos, ami biztos.
Szia!
Bocsi, csak most vettem észre, hogy kérdeztél.
Eleinte fel sem tűnt, hogy a tablettától lehet, mert egyéb más gondokkal is küszködtem. Hát az egyik, hogy nem kívántam nagyon a szexet, a másik az, hogy nem is nedvesedett ott lenn rendesen. Amint abbahagytam, eléggé belejöttem a dolgokba :). Én nagyon örültem például annak, hogy elmúltak a pattanásaim amikor szedtem a tablettát, és szép bőröm lett. Aztán ahogy abbahagytam, nagyon csúnya lett az arcom :( De talán most (2 éve) már kezd kitisztulgatni, de még így sem az igazi. Összesen, 7 évet szedtem.
Tényleg? Ezt nem tudtam :)
Én kb sosem használtam.
Magyarul ha pl véletlen elkezdi valaki fordítva felhúzni aztán rájön és megfordítja, akkor megölődnek? :)))
Mondjuk a népszerűbb márkák akkor biztos ilyenek.
Jó, persze... Meg ha felveszed az ő boxerjét, abban is lehet...
De ezt te is tudod, hogy ennek a legkisebb a valószínűsége, mert a gumik 90% - a spermiciddel bevont, tehát spermaölős cucc van rajta...
nem tudom
:)
arra gondolok, tudod, hogy tegyük fel vmi a kezére kerül és mikor felteszi, akkor.
de lehet hülleség, csak az én elméletem :)
Szerintem ez egyénenként más,mert azt mondják hogy igen,de nekem több ismerősöm is csak megszakítással "védekezett" évekig,és nem estek teherbe csak amikor már konkrétan akarták.
Meg nem is nagyon hallottam még igazság szerint,hogy valaki ettől esett volna teherbe,bár ki tudja...
Én tabiztam.
Óvszernél féltem, hogy nem került-e rá valami előtte, stb... Ti nem??
Csak a bogyótól ennyit?
Vagy közben volt egy kis ellustulás, esetleg életmódváltás is??
Mert amikor én elkezdtem szedni kb 4 éve, feljött x kg. De én annak tudtam be, h nagyon keményen ellustultam, mindenhova kocsival, már a napi fél óra séta se volt, napi x-szer meleg kaja.
Így jött fel 17kg. Aztán abbahagytam, és ha nem működnék ellene, még mindig híznék, úgy h sztem nem ettől volt..
De persze nem tudom..
Mi csak a Life....-t használjuk, az meg ugye drága. Nekem havi 2600 Ft volt a gyógyszerem, az első meg 2000 körül, de megér annyit, hogy bármikor csak "egymásnak eshetünk", nem kell bíbelődni a gumival. Nekem spec a kedvem elmegy, mire kicsomagolom, felhúzom.... Szóval én jobb szerettem a gyógyszert!
De ahogy mondod kinek mi jön be!
További ajánlott fórumok:
- A tablettán és az óvszeren kívül mi a legbiztonságosabb még?
- Mit javasolnátok? (tabletta kontra óvszer)
- Tudtok olyan biztos fogamzásgátló módszert, ami nem az óvszer, és nem is tabletta?
- Akik nem szedhetnek fogamzásgátló tablettát... Mivel védekeztek?
- Milyen márkájú óvszerrel védekeztek?
- Ti milyen márkájú óvszerrel védekeztek?