Otthoni gél lakkozáshoz milyen eszközöket vegyek? UV-lámpát nem szeretnék használni. (tudásbázis)
9. Ilián (válaszként erre: 8. - Loretta16)
2018. jan. 3. 04:03
Sally Hansen DM-ben kapható az biztos.A többit sajna nem ismerem.
8. Loretta16
2018. jan. 2. 23:26
Köszi lányok! És hol tudok olyat venni?
7. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 6. - Ilián)
2018. jan. 2. 18:43
Csatlakozom, nagyon jó. Nekem se pattog le, vagy kopik a vége sem, csak lenő.
6. Ilián
2018. jan. 2. 12:10
Próbáld ki Sally Hansen gél lakkját, ehhez nem kell lámpa.Nekem nagyon tartós, 1 hétnél is tovább bírja.Nagyon szép színekben kapható.
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Loretta16)
2018. jan. 2. 10:31
Pedig a gél lakkhoz kell lámpa.
4. Ikebana3 (válaszként erre: 2. - Loretta16)
2018. jan. 2. 10:28
Vannak nagyon jó, gél/gél hatású lakkok. Én a Müllerben vettem Catrice (Lasts up to 7 days without top coat)
Valóban, kb 1 hétig kibírja. Akkor a körmöm végei egy picit már megkopnak, de ha utána igazítok lakkal, nyerek újabb pár napot. Én 2 soron szoktam festeni manikűr után. De 2 hét alatt egyébként is lenő a körömágynál és utána kell igazítani.Nekem bevált. Nem kell hozzá lámpa és egyéb külön cucc. Lemosható normál körömlakk lemosóval.
3. michelle.r (válaszként erre: 2. - Loretta16)
2018. jan. 2. 10:21
A gél lakkhoz kell lámpa. Vagy UV vagy Led. Ez utóbbit 2-3.000 forintét vehetsz.
Ha ezt sem akarod, a Moyra gél look lakkjait ajánlom, alappal, a saját fedőlakkjával nekem 5-6 napig hibátlan. Az alatt meg is unom, és már látszik a lenövés. Ráadásul gyorsan szárad.
2. Loretta16
2018. jan. 2. 10:16
A körmös, akihez járok, szülni fog, és egy darabig nem dolgozik. Máshoz nem szeretnék menni. Gondoltam, itthon addig megcsinálnám a körmeimet gél lakkal. Miket vegyek? (reszelő, alapozó, ilyesmire gondolok) DM-ben vannak ilyenek?
1. Loretta16
2018. jan. 2. 10:14
Otthoni gél lakkozáshoz milyen eszközöket vegyek? UV-lámpát nem szeretnék használni.
További ajánlott fórumok:
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Ha csípőről szeretnék fogyni a legjobban (legtöbbet) akkor a hullahopp karika használni fog? Mennyit használjam naponta?
- Milyen szert érdemes használni a kintről bemászó, nagyobb pókok ellen? (Szúnyogháló nem megoldható a tetőtéri ablakok miatt)
- 30 éves kor felett, ha nincs az arcon ránc, attól még érdemes megelőzésképp ránctalanító krémet használni?