Ötletes nászajándék (beszélgetős fórum)
Mi pénzt adunk általában valamilyen különleges formában. Pl: vettünk egy szép fényképalbumot és a rászánt pénzt különböző cimletekben beletettük a fényképek helyére. 20 ezer ft-ot adtunk 200-as (akkor még volt papir), 500-as és 1000 ft-osokban. Másik alkalommal felváltottuk a pénzt érmékre (100, 50, 200) és vettünk egy szép kincsesládához hasonlót és abba tettük bele.
Igazából szerintem a pénznek örülnek igazán, így legalább emlékezetes és szerintem ötletes.
Köszönöm az eddigi ötleteket! Még nyugodtan írjon akinek van ötlete. Lehet a "legbizarabb" lesz a leg ötletesebb! Sajnos nem színházba járók:(
Lehet a végén tényleg marad a pénz ( Bár butaság ilyet írni, hogy arra nincs szükségük, mert kinek nincs rá szüksége:), de valóban megvan szinte mindenük. Ezért is olyan nehéz. Nekem még egy wellness hétvége is megfordult a fejemben, bár nemtudom 30-ért milyet találok.
Szia!
Én azt olvastam valahol, hogy egy nagy békát vettek a menyasszonynak ajándékba, fotó is volt, kb 1 m magas csokornyakkendős plüss.
Pár hónapja ismerjük a párt akik meghívtak a lagzijukba.
2-en megyünk. fogalmam sincs, hogy milyen értékben és méginkább nincs fogalmam arról, hogy mit vegyünk nekik ajándékba. Háztartási gépet és társait, lakberendezési terméket nem szeretnék, mindenük megvan.
20-és 30 ezer forint közötti értékre gondoltam,az sok vagy kevés?
Várom az ötleteket. Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Szüleimtől két szatyor primőr zöldséget kaptam nászajándékba. Te mit éreznél?
- Mit csinálnál, ha férjhez megy a barátnőd, akiben mostanában többször csalódtál és kijelenti, hogy pénzt kér nászajándékba?
- Mit adjak nászajándékba?
- Mennyi pénzt illik adni nászajándékba kollégának?
- Esküvőn mennyit illik adni nászajándékba?
- Ötletes Nászajándékok... minden, ami NEM pénz!