Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Otleteket szeretnek gyujteni babauszassal, es bolcsodes koru gyerekek vizhez valo szoktatasaval kapcsolatban fórum

Otleteket szeretnek gyujteni babauszassal, es bolcsodes koru gyerekek vizhez valo szoktatasaval kapcsolatban (tudásbázis)

11. alfoldi.noemi (válaszként erre: 10. - Violamama)
2010. júl. 13. 08:10
Nagyon orulnek par mondokanak :-)
2010. jan. 31. 15:37

Mi lassan egy éve járunk a lányommal. 1 órásak az úszások az első 15 perc a szárazföldön torna, utána 30 perc "úszás" és a végső 15 perc játék.

A kismamablogon is találsz infókat. Ha gondolod írhatok egy pár mondókát priviben.

2010. jan. 31. 15:17
Én már több, mint 2,5 éve hordom a lányomat, és jövő héten kezdjük a fiammal is. De én oktató nélkül tuti nem merném annak ellenére, hogy 2,5 éve minden héten csinálom a nagylánnyal. Láttam már ott fulldoklani gyereket, mert a szülő nem akkor merítette, amikor az oktató mondta. Baromira tudni kell, hogy mikor van az a pont, amikor mehet a víz alá, vagy benyeli a fél medencét.
2010. jan. 31. 14:59

Noémi, mi most kezdtünk el babaúszásra járni, és ha esetleg szeretnétek folytatni, vagy újra elkezdeni az uszit, akkor hétről hétre szívesen leírom a tanultakat.

1. alkalom: leültünk a lépcsőre a medencében, hogy a lába belelógjon, és elkezdtem locsolgatni a 32-33 fokos vízzel. Mikor már megszokta, besétáltunk, magam felé fordítottam, és az álla alá téve a kezeimet (látod a képeim között), sétáltam vele a medencében. Huzogattam kgyózva is, és kicsit hátrafalé, háton is. Kbfél órát voltunk a vízben.

2. alkalom: Lasan bementünk, hason úsztattam a vízben, majd mikor megszokta, a segítő lelocsolta. Ehhez találni kell egy vezényszót (fóka, merülés, hoppá), amit te mondasz, és ez után közvetlenül a segítőd a homlokára önt egy pohár vizet. Ezt a foglalkozás során többször megcsináltuk.

2009. aug. 15. 09:40

Megneztem ezt az oldalt...

Egy csomo babauszassal kapcsolatos oldalra iranyitott... Ajanlott kulonbozo foglalkozasokat, kulonbozo helyszineken (de egyet sem Cipruson :-D ), elolvastam, hogy mire kell figyelni, miert hasznos... De konkret peldakkal nem talalkoztam a foglalkozasok felepitesevel kapcsolatban...

Ezert meg mindig varom a segitsegeteket...

Azoket, akik jartak ilyen foglalkozasokra...

Peldakkal, sajat velemennyel...

Esetleg kedvenc feladatok? .....

6. alfoldi.noemi (válaszként erre: 5. - Gerna)
2009. aug. 15. 08:55

Koszonom, korulnezek ott :-)

igazabol konkret feladatokat keresek, mondokakat kulonbozo gyakorlatokkal, es ilyesmit... Amit itt hasznalhatnank egyutt a tobbi magyar anyukaval...

2009. aug. 15. 08:50

Itt találsz egy pár dolgot:

[link]

2009. aug. 15. 08:06

Hat tegnap nem jartam tul nagy szerencsevel, igy eddig csak a sajat otleteimre tamaszkodhatok...

:-(

Hatha ma jar erre valaki, aki mar reszt vett ilyesfele foglalkozasokon a babajaval...

2009. aug. 14. 20:54
Remelem, tud valaki segiteni...
2009. aug. 14. 20:47

Cipruson elek jelenleg. Sajnos nem talaltam a kozelben mukodo uszodakban babauszast...

Az itteni magyar anyukakkal megprobalnank kialakitani egy kis csoportot magunk kozott...

Jovo heten kezdenenk. Otleteket szeretnek kerni vizben valo mozgashoz, vizhez szoktatashoz, uszas megtanitasanak alapozasahoz 1-3 eves gyerekek szamara.

2009. aug. 14. 20:43
Otleteket szeretnek gyujteni babauszassal, es bolcsodes koru gyerekek vizhez valo szoktatasaval kapcsolatban

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook