Ot mar megtalaltam, most onmagamat keresem... (beszélgetés)
Ugy erted, nem egy orszagban laktok? Eddig hanyszor talalkoztatok? Te Londonban elsz, ha jol sejtem...
Julius mindjart itt van, csak kicsit kell kitartani.
igen, sajnos juliusban tudunk csak talalkozni legkozelebb. nem lakunk messze, de a kozos jovohoz es a tervek megvalositasahoz kell a sok penz, ugyhogy egy ideig meg igy kell elviselni a helyzetet. nagyon igyekszem a jo oldalat nezni a dolognak, es azt probalom eloterbe helyezni, hogy igy sok eselyem van nagyon latvanyosan megvaltozni minden alkalomra, mikor vegre megint egyutt tudunk lenni. :) ez az egyetlen motivacio, ami erot ad, minden mas kevesnek bizonyult ...:S
megnezem a videot meg ma :) koszi az otletet
a motivacio nagyon eros :)
futashoz en is lusta vagyok, illetve az is gond, hogy a legcserem rossz, es igy a futas eleg nehez szamomra. ezt a masik mozgasformat megnezem, hatha belekezdek en is. :)
koszonom a biztatast. milyen ez a kura, amit csinaltal? meg nem is hallottam rola.
termeszetesen nem csak juliusig tervezek, bombano akarok lenni mellette, ehhez nem eleg ennyi ido, es ha ilyen leszek, nem hagyhatom elveszni sem. :)
20 ev utan talaltunk egymasra ismet. Meg altalanos iskolaban elszakadtunk egymastol. Most egy par vagyunk, sajnos a vilag 2 pontjan. Fejembe vettem, hogy nem varhat egy balnara folyton, egy izgalmas, csinos, dekorativ, vonzo not kell latnia maga elott a kovetkezo talalkozasnal. jelenleg 85 kg vagyok, kb 173 cm magas. O egy adonisz, tokeletes ugy, ahogy van. Illunk egymashoz, de nem erzem jol magam a boromben. Regen mas volt az eletem, konnyebben ment, hogy odafigyeljek az evesre, mozogjak, de az utobbi idoben ez megvaltozott. Viszont elegem lett ebbol, es ugy dontottem, juliusra megvaltozom. Egy drasztikus dologgal kezdem, hogy aztan atterjek a sikertol vezerelve az uj osvenyre. Illetve visszaterjek ra, hiszen regen eveken keresztul azon jartam.
Sokaknak nem tetszik, en is kozejuk tartozom. Visoznt ismerven magam, tudom, hogy ha nem lokok egyet a dolgon, akkor eltunik a hetkoznapokban, mint mar olyan sokszor. A 13 napos dietaval kezdem. Ha a 8-10 kilo helyett 5 kilot kepes leszek leadni, akkor maris a buvos 7-essel kezdodik a sulyom. Ez ad majd annyi erot, kitartast es motivaciot, hogy utana kitarto legyek a tovabbiakban. Eletmodvaltas a celom, de el kell ernem drasztikusan valamit ahhoz, hogy utana tudjam folytatni.
Ha esetleg valaki hasonlo cipon jar, dietazik, eletmodot valt eppen, vagy csak motivaciora vagyik, csatlakozzon, es biztassuk egymast!
További ajánlott fórumok:
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Amikor/ha megtaláltad azt az embert, aki mind közül a legjobban szeretett téged... Te is annyira szeretted? Vele maradtál?
- Miért jár fel a barátom társkeresőre, ha már megtalált ott engem?
- Ha megtaláltuk a boldogságot, vajon miért kacsintgatunk olykor másfelé?
- Most úgy érzem, megtaláltam a választ, mert szenvedtem...