Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit? (beszélgetés)
Es csak egyszer voltam igazan szerelmes.Majd belepusztultam.
Bar ezt senki sem kerdezte:)
.
0
Sziasztok
Csak beleolvastam...Hogy mennyi szerencses holgy van Magyarorszagon!!!!Mindjart az elso kapcsolatbol kiderul az az igazi aso kapa nagyharang egyebek...Akkor en valoszinuleg azon kevesek koze tartozom akik nagyon sokaig kerestek azt a bizonyos IGAZIT...36 evesen akadtam ra O az ikreim apukaja de meg nem vagyunk hazasok...Es a 36 ev alatt bizony keresgeltem rendesen..Jo lett volna megtalalni 20 evesen de ennek kulonbozo akadalyai voltal pl mikor en 20 eves voltam O csak 8...masodik osztalyos kisdiak:-)))
.....aki sajnos itt hagyott....
és a férjemmel maradtam
Szerintem sem "boncsizod" túl! ;-)
Úgy gondolom, hogy több igazi lehet az ember életében, csak nem mindegyikkel találkozik, illetve nem mindegyikkel a megfelelő időben és helyen akadnak egymásba.
Az "igazi"-t én arra értem, hogy szeretetben, boldogságban le lehet vele élni egy életet.
Az a baj, hogy én azt gondolom, kb. a halálos ágyamon lenne hiteles a válasz erre a kérdésre. Mert király, mondjuk épp most kapcsiban/házasságban élnek a hozzászólók, s boldogok, tehát a párjuk az Igazi. Közben lehet, most kezdenek majd jönni a bajok, szakítások, válások, pár hónap múlva meg az "Igazi" átvedlik "mekkora szemét"-té. Szóval én úgy gondolom, kb. 40-50 év múlva lenne rálátásom arra, hogy ki volt az Igazi, s csak remélhetem, hogy amikor rájövök és felnézek, akkor a fejemben látott kép egyezni fog a szememmel látottal.
Túlboncsizom az életet, bocsi. :)
Szerencsére elsőre beletrafáltam! :-)
16 éves koromban találkoztam a (mostmár) férjemmel, ő volt az első kapcsolatom és több, mint 15 éve vagyunk azóta is együtt. :-)
egy kis helyesbítés mielőtt valaki félre érti:
2 férjemmel = második férjemmel élek:DD
Nem szoktam reklámozni, de eddig kb. 26 pasim volt, ami a férjem szerint soknak számít.
(ebben persze voltak alkalmi kapcsolatok is javarésze, volt 2 éves kapcsolat, 4 éves házasság, együttjárások hónapokig) ezek lánykoromtól 17-egészen 29 éves koromig. Azóta a 2 férjemmel élek és nincs más pasival sexuális kapcsolatom. És úgy érzem most megtaláltam a párom, de későn ismertem fel.
:D:D:D
jó stratégia! énis ezt teszem jelen pillanatban! :D:D:D
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Előfordult már azt, hogy azt hitted megtaláltad az IGAZIT, de neki nem te voltál az?
- Sokan elítélik azt, hogy valaki az interneten találja meg az igazit.Itt van a mi példánk, hogy bízzatok a netes kapcsolatban.
- Van itt olyan, aki éveket várt mielőtt megtalálta a párját?
- Én tényleg megtaláltam a számomra Igazit. Nehezen hiszik az...