Előfordult már azt, hogy azt hitted megtaláltad az IGAZIT, de neki nem te voltál az? (tudásbázis)
A lelki társam nem az az ember, akivel együtt élek. Neki már megvan élete párája, és nekem is egy hosszú ideje tartó komoly kapcsolatom van. Ez van. Ettől még a kapcsolatom jól működik.
A mi ismeretségünk öt éves, és kimondatlanul mindketten éreztük, hogy bajban vagyunk. Hátrált, én tudomásul vettem.Ha nem tette volna,akkor én teszem meg. Múltkor hosszú idő után újra beszéltünk (névnap), befejezi a mondataimat, tudja, mire gondolok. Mondtam is, ez még mindig félelmetes.
Ettől függetlenül élem az életem, és azt gondolom, egymáshoz passzoló emberek vannak. Az igaziban nem hiszek.
Köztünk is van valami láthatatlan kötelék...(ezt már az egyik barátnőm is megjegyezte).
De mégsem én vagyok neki az igazi.
:(
Értem...Viszont korábban ezt írtad:
Egyik ex pasimnál sem éreztem, hogy ő lenne az igazi.
Csak NÁLA. Pár év során sem múlt el ez a dolog, és még mindig ott tartok, hogy ő az igazi, hiába ismerek meg több pasit, mégsem tudok senkit annyira szeretni mint ŐT! :(
Érdekes dolgok ezek...Na már most nem biztos,hogy az az igazi,akit te annyira tudsz szeretni,akibe a legjobban vagy szerelmes.
Nekem a mostani párom az igazi,mert nagyon mély érzelmes kötnek minket össze.És még vmi nagyon erős valami.Nem tudnám ezt elmagyarázni annak,aki ebben még nem volt benne.Ezt ő is érzi. Viszont: Nem őbelé voltam a legjobban szerelmes...
:)
Ez ismerős :S
De ebben az esetben ez a srác is ugyanazt érzi mint én...csak nem szerelmes belém. (ennyi a különbség)
Én nem:O
Egyik ex pasimnál sem éreztem, hogy ő lenne az igazi.
Csak NÁLA. Pár év során sem múlt el ez a dolog, és még mindig ott tartok, hogy ő az igazi, hiába ismerek meg több pasit, mégsem tudok senkit annyira szeretni mint ŐT! :(
különben meg az az igazi amikor mindkét fél az igazit találta meg.
azt érezni fogod
engedd el , tartósan nem lehetsz boldog mellette, főként ha már most felfedezted, hogy sántit a kapcsolat
sokszor
az élet játék kaland utazás
élvezd, mindenkinek van egy igazi lelki társa
de csak akkor találod meg, ha nyitott vagy
fejleszted magad
és élvezed az életed
Igen, itt a kérdés az, hogy kinek mit jelent az "igazi".
Mert manapság az emberek sorban találják meg az "igazit", mégis lassan mindenki válik. A nagyanyáink nem kerestek semmilyen "igazit" több tíz évig, mégis képesek voltak boldogan élni életük végéig együtt.
Akkor most mi is az "igazi" definíciója????
Ezek szerint ti már egymásra találtatok a nagy Ő -vel.
Szerencsés vagy.
További ajánlott fórumok:
- "virág"-os dalok, slágerek, könyvek, versek...azaz minden, amiben előfordul valamilyen virág
- Párom letiltott a Hoxáról...veletek előfordúlt már hasonló?
- Hány férfi volt kapcsolatod, mielőtt megtaláltad az igazit?
- Csajok, akik már megtaláltátok az igazit! Honnan tudtátok, hogy Ő az?
- Amikor azt hitted szinte már a kezdetkor, megtaláltad, de minden megváltozott egy pillanat alatt!
- Én tényleg megtaláltam a számomra Igazit. Nehezen hiszik az...