Amikor azt hitted szinte már a kezdetkor, megtaláltad, de minden megváltozott egy pillanat alatt! (beszélgetés)
Nem kellett 1-2 hónapot várni. Már jobb, mivel nincs kérdőjel bennem.... Ex lépett még újra be...
Rossz, de jobb tudni, mint pislogni az értetlenségtől....
Nálunk kb 5 hónap után derült ki, hogy még nincs túl az előző kapcsolatán, és ezért nem tud teljes szivvel felém fordulni, bár akart. Ő akarta a kapcsolatunkat, sokat együtt voltunk, de éreztem, ez nem az igazi a részéről. Én imádtam, mindent megadtam volna neki, de nem fogadta el, és ezt nagyon finoman, kedvesen adta tudtomra.
Egyszer rákérdeztem, hogy lehet, hogy nincs még túl a régin.. és ő azt felelte: "Igen, lehet, hogy igazad van."
Ott akkor minden világossá vál, és tudtam, ennek a mi kapcsolatunknak itt van a vége. Én hagytam ott, azért mert nem akartam a második lenni, és nem akartam még nagyobb fájdalmat magamnak, mint amit addig átéltem.
Igazából még most is fáj, de nem vesztünk össze, barátokként váltunk el, de gyakorlatilag azóta sem beszéltünk. Nem tudom, mi van vele.
Én találtam mást, olyat aki engem szeret, nem a régit, és csak én vagyok neki, és őszintén, odaadóan szeret.
Túl kell lépni, ennyit mondhatok. Sajnálom.
Megértem a problémádat és tudom milyen nehéz :(Pár évvel ezelőtt én is voltam ebben a helyzetben.Nagyon sok idő kellett hogy kiheverjem.Amikor az ember szeret nem lát tisztán és foggal körömmel ragaszkodik a semmihez is mindenben reményt lát.Nekem sem tudta viszonozni ahogy ő mondta de ez csak kamu.Valójában az történt hogy a kémia borzasztóan dolgozott közöttünk és beleszerettem ő nem bár eleinte azt mondta szeret.De ez nem szerelem hanem vágy volt.
A mai napig érzi irántam ezt a vágyat én viszont már a sok fájdalom után csak szánalmat érzek iránta.2 év elteltével.Én boldog vagyok ő elszegényedett magányos és ha meglát az utcán vágyakozva néz rám én pedig vidáman emelt fővel megyek el melette.
Most láthatja mit veszített.
Kitartást!!!!!!
Jajjj de megértelek!! Hasonlón átmentem már én is. Lefogadom (bár nincs rá bizonyítékom), hogy az ex állt a háttérben. Na nem fizikailag, de mégis.
Majd kíváncsi leszek, 1-2 hónap múlva hogyan értékeled a helyzetet, utólag visszagondolva is úgy látod-e, hogy ő volt a tökéletes. Szerintem néhány apróságra rá fogsz ébredni, amire közben kellett volna, csak persze az a híres rózsaszín köd...
Abban, hogy nem húzza vissza a szíve ne higgy!
Én is éppen most élek meg egy hasonló helyzetet.
:(:(
Sajnos ezt kell tennem, csak tudom, nem könnyű egyikünknek sem. Én azóta nem keresem, ő érdeklődik felém (bár lehet csak mert nem szeretne megbántani....még jobban)
Lehet csak felejteni akart, és te pont kéznél voltál....
Nem tehetsz semmit, sajnos, túl kell lépni rajta. :(
Sokan jártak, járnak és fognak is így járni.
Nagyon rossz, de hidd el...túl fogod élni, bár most nem hiszed el:)
További ajánlott fórumok:
- Hogy tud egy nemzet megváltozni? Mi emberek vagyunk felelősek?
- Segítség a párom teljesen megváltozott amint 4. hónapos terhes lettem...
- Mi lenne a neved ha megváltoztathatnád?
- Használd az agyad és megváltozik az életed
- Mi az a kisebb-nagyobb dolog, amit megváltoztatnál párodon?
- Egy könyv tényleg megváltoztathatja az életedet?