Összeköltőzési pánik (beszélgetős fórum)
Minden ok!
Már tavaly is volt karácsonyunk. De mi 26.-án tartjuk ,mert nagy a távolság és mindenki hazamegy a szüleihez. 26.-án délután ünneplünk majd kettesben!
Lesz fini kaja és boldogság!
Mi is készülünk, sok minden jó, sok minden nem.. Nektek is első közös karácsony, ugye?:DDD akkor valami extra?:D
Menü, stb?:)
Kellemes Karácsonyt Nektek!!!
Szia,
Bocsi, nem voltam itt egy ideje! Köszi, minden ok:-)
Készülünk a karácsonyra.
Ti?
ááá, szia:)
Ti h vagytok?:)
ez nem jó:-(, de kitartást! Sokáig lesz ennyire elfoglalt?
Igen szerencsére minden ok!
Többé kevésbé megvagyunk. Elég sok a melója most:( Alig találkozunk. És ha mégis, akkor is hulla.:S
Nálatok? minden szép és jó?
Mizu veletek?
Minden rendben?
Szia,
Na ennek örül! Csak így tovább.
Igen élvezem. Most készülök a másfél éves fordulóra.
Minden jól alakul!
Szia!
Jó volt az évfordulózás, tartalmas:D
Amúgy szegényem sokat dolgozik, még egy hónapig. Úgy hogy reménykedem, hogy utána nyugibb lesz.
Te? Élvezed még?
Szia,
Köszi a kérdést és igen, minden ok:-)
Nálatok? Milyen volt az évfordulós ünneplés?
Nem is értettem félre:-)
Örülök ha minden rendben!
Hello!
Hát megvolt, vége:((
Úgy volt, hogy Egerbe megyünk 5 napra, de úgy döntöttünk, hogy most nincs kb 80.000Ft-unk rá, úgy hogy itthon ünnepeltünk, és kóvályogtunk a városban, meg csupa jó dolgokat.
Nálatok hogy állnak a dolgok?
Hát igen, most így kell lennie, de igyekszünk mindketten:-)
Az nagyon jó:-) GRAT! Mivel ünnepeltek?
Igen szoktunk. Néha külön,amikor barátnőimmel pletyizek, és máskor együtt!
MA vacsizni megyünk egy ismerőshöz.
Hétvégén nagyokat sétáltunk ,meg voltunk programokon. Megvan az együttlét is meg a szórakozás is:-)
Remélem ez meg is marad!
Az már szép idő:-) ÉS hogy áll a lakáskeresés?
Az nagyon szuper:)
Gratulálok!!! Csak így tovább:)
Szoktatok meló után menni valamerre? Vagy hétvégén?
Mi jól vagyunk:) Relatíve sokat vagyunk együtt, dolgozunk, 5 hónapja lakunk együtt:)))
Jól!
Már csak a tv és a virág van ott! Többit átpakoltuk és kaptam sok helyet:-)
Most minden szupi.
Nálatok?
Köszi!
Eddig megvan:-)
Uh, az tényleg pici.
Akkor hajrá, és élvezzétek az együttélést:D
Én is remélem.
Enyém csak garzon 31 nm!
V ker.
Na, ez hiper szuper. Remélem sokáig kitart ez a nagy szerelem hullám:)
Hol van a lakásod?
(éppen gondolkozunk egy kisebb lakásban:D) kicsit nagy ez a 100nm nekünk..
Köszönöm,ennek mi is örülünk,mert tényleg nagyon "bejött" a házasságunk:-))
Én nehezen értem meg a férfiakat manapság,már ha nagy részét lehet egyáltalán férfinak nevezni.Nem értem mégis mit akarnak az élettől.Legyen is nő mellettük meg ne is,maradjon meg a függetlenségük,semmi felelősség nem szorult sokukba,óckodnak a házasságtól családalapítástól,akkor mégis mi a fenét akarnak?!De azt majdnem mind szereti,ha a segge ki van nyalva,valaki főz mos rá,gondoskodik róla.Csak cserébe el ne várjanak tőlük semmit.Én valahogy ezt nehezen értem:-)
Elismerem persze, hogy az esküvő kérdésében én is arra vágyok ,hogy egyszer csak majd letérdel és előveszi a dobozkát és elmondja amit kell! De az összeköltözés talán nem ilyen.
Azt tudom nem fogja hallani tőlem vegyél el, mert ez már tényleg ő dolga.
És az is rendben van ,hogy mindenki más és másra vágyik. Semmi baj a Te nézeteddel és tök jó, hogy ilyen társra találtál, aki erre 100%.ig képes és így gondolkodik.
További ajánlott fórumok:
- 7 éve járunk, szeretnék esküvőt, de a barátom nem, csak összeköltözés után, valamikor. Mit tegyek, ha ennyire elutasító?
- Ti így belemennétek az összeköltözésbe?
- Mennyire ajánlatos két generáció összeköltözése? Összeköltöznétek idős szüleitekkel?
- Mi az, ami rávehet egy pasit az összeköltözésre?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva