Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Örülhetek? Lehet esélyem? fórum

Örülhetek? Lehet esélyem? (beszélgetős fórum)

máj. 22. 08:27
Bármi lehet, meg az ellenkezője is, ezt mi innen nem tudhatjuk, de pár nap és úgyis kiderül. Én személy szerint biztos nem örömködnék, amíg nincs meg a konkrét ajánlat, hogy mikor kezdhetek, de ez csak én vagyok.
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Amaunet)
máj. 22. 05:47
Nem! A munkát adó cégről beszélek,ők kerestek meg emailben egy "jobb" ajánlattal! Azért ennyire nem vagyok naív....
6. Amaunet (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 22. 00:35

A Profession-ról beszélsz, mint cégről, ugye? Nem közvetlenül az, aki a munkát adja.

Ők is csak közvetítők. Persze, ők is azon dolgoznak, hogy az oldal munkakeresői minél előbb megtalálják az elvárásaiknak leginkább megfelelő munkát.

5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 4. - Amaunet)
máj. 21. 21:11

Ennek nagyon örülök :)

Igaz az álláskeresőn nyújtottam be az igényemet,viszont maga a cég írt nekem emailemre,hogy tudnának nagyobb kaliberű munkát adni nekem. Csupán az oldal használatával nyújtsam be az új igényemet bizonyítványokkal együtt.

Valamelyik gondolom csak sikerül?

4. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 20:58
Persze, engem is ott talált a jelenlegi munkáltatóm. Nem közvetítőn keresztül, hanem a cv-t olvasva közvetlenül megkerestek. Egy videóinterjú és mehettem a szerződést aláírni.
3. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Anyagi)
máj. 21. 20:49
Ó de köszönöm! Igen mindent elolvastam az állásról,minden szempontból megfelelő nekem!
2. Anyagi (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
máj. 21. 20:20

Igen!

Kívánom, hogy sikerüljön!!!

Viszont utánaérdeklődtél, hogy mik az elvárások, feladatok, mennyi a felelősség azon a munkaposzton, amire jelentkeztél?

máj. 21. 20:06

Regisztrált álláskeresőként fent vagyok a Profession oldalán,pár napja adtam be egy telefonos ügyintézői állásra a jelentkezésem,erre mai napon írt emailt a hirdető,hogy folyamatban van az elbírálásom,viszont az önéletrajzom és végzettségeimre tekintettel telepvezetői értékesítő állást is kínál,ha nekem megfelel jelentkezzek az állásra a portálon keresztül.Ennek nagyon megörültem és jelentkeztem rá. Igen jó fizetést ajánl és szabad mozgásteret.

Van okom örülni,hogy valamelyik révbe ér?

Megtisztelő válaszokat köszönöm szépen! Letöltötte az iratanyagomat a munka adó azonnal,hogy beküldtem.Ez jó hír lehet?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook