Örülhetek? Lehet esélyem? (beszélgetős fórum)
A Profession-ról beszélsz, mint cégről, ugye? Nem közvetlenül az, aki a munkát adja.
Ők is csak közvetítők. Persze, ők is azon dolgoznak, hogy az oldal munkakeresői minél előbb megtalálják az elvárásaiknak leginkább megfelelő munkát.
Ennek nagyon örülök :)
Igaz az álláskeresőn nyújtottam be az igényemet,viszont maga a cég írt nekem emailemre,hogy tudnának nagyobb kaliberű munkát adni nekem. Csupán az oldal használatával nyújtsam be az új igényemet bizonyítványokkal együtt.
Valamelyik gondolom csak sikerül?
Igen!
Kívánom, hogy sikerüljön!!!
Viszont utánaérdeklődtél, hogy mik az elvárások, feladatok, mennyi a felelősség azon a munkaposzton, amire jelentkeztél?
Regisztrált álláskeresőként fent vagyok a Profession oldalán,pár napja adtam be egy telefonos ügyintézői állásra a jelentkezésem,erre mai napon írt emailt a hirdető,hogy folyamatban van az elbírálásom,viszont az önéletrajzom és végzettségeimre tekintettel telepvezetői értékesítő állást is kínál,ha nekem megfelel jelentkezzek az állásra a portálon keresztül.Ennek nagyon megörültem és jelentkeztem rá. Igen jó fizetést ajánl és szabad mozgásteret.
Van okom örülni,hogy valamelyik révbe ér?
Megtisztelő válaszokat köszönöm szépen! Letöltötte az iratanyagomat a munka adó azonnal,hogy beküldtem.Ez jó hír lehet?