Lehet esélyem a fiúnál, ha előtte az apukával voltam jóba? (beszélgetés)
Le tojom ha gáz meg azt is neked mi a véleményed. Nekem az hogy te indítottad a fórumot azért pricelsz itt meg véded a nem vállalja magát fel valakit. Nah az a nagy gáz, hogy valaki ennyire nyomorék hogy egy ilyen fórumot elindít.
Cuki nem cuki pont le tojom. Kit érdekel? Téged! Jah mert akkor meg te vagy a gáz! Ugyanis biztos vagyok benne azért áll fentebb neked amit írtam mert te vagy a fórum indító!
Ugyanaz a barom írkál :-) Volt már herpeszes-meddő-szájpircinges-milyen színű a hajam-ütötte a férje-40 év felett babát vállalni................!
Szerintem pszichiátriai eset :-)
Nem "leszel jóban" egy félreértés miatt?
Őszintén szólva ilyen indokkal még nekem sem volt eksön, de még hosszú az élet... :D
"meg baccatni magad" 😯
Mondod mint fiatal nő, szétszedés szándéka nélkül 🤣
Már mértnem? :)
Értem én
Ugysem ismerjük egymáast de mióta ez az anononim lehetősg felmerült "a milyen színű a hajam " is anonim indul
e félre értettük egymást és ez lett"
Mi lett végül is? Ha megdöntött váljon egészségedre. Amúgy mi a gond? Visszajöna fiatalabb? Húzd magadra őt is
Szerintem nem feltétlenül a fiú, inkább apuka borulna ki.
Barátnőm volt ilyen helyzetben, a fiút nem zavarta volna, apuka viszont elvette barátnőm a kedvét a családjától.
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Hogy derítsem ki, van-e nála esélyem? Férfiak válaszának is nagyon örülnék.:-)
- Szülés? egyedül vagy az apukával?
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Van esélyem álmaim hercegénél?
- Gond az a gyerek szempontjából, ha egy elvált anya sosem hagyja mással egyedül a (most már lassan 6 éves) gyereket, még az apukával sem?