Lehet így esélyem Nála? (beszélgetős fórum)
Szia!!!Szerintem proba szerencse!ha meg sem probalod sosem fogod megtudni hogy mennyi eselyed van...persze ne azzal kezd hogy:szia,szerelmes vagyok beled.lehet ezt szepen lassan is.szoktatok surubben talizni???mert akkor kideritheted a beszelgeteseid soran,meg eleg egy pillantas is:)
ha pedig azt szurud le hogy megsem tetszel neki,megusztad azt is hogy kellemetlen szituba keverted magad.ugyes legyel:)
Ha nem kérdez tőle semmit, nehéz rá válaszolni... ha nem találkoznak, nem is tud rámosolyogni. Tehát neki kell kezdeményeznie. De mivel nem kezdeményezett...
most mindenki gondoljon amit akr
mi másért
de akkor gyengébbek kedvéért: a nő ne menjen oda a férfihoz, hogy randevúra hívja, ezt hívják kezdeményezésnek
ha azt szeretné, hogy elkezdődjön köztük valami, mosolyoghat, lehet kedves, adhatja jelét, hogy tetszik neki a férfi, ez még nem kezdeményezés, ez jel
Na persze,nem azt mondtam,hogy támadja le,lehet azt szépen,de az ember szóból ért.Honnan tudja az illető,hogy szimpatikus neki,ha nem ad jelet róla...
Persze,hogy nem kell nagyon rámenősnek lenni,lehet azt szépen és finoman,ahogy kell..:))
Hát nekem simán jó lenne ha ilyet írnának nekem.:)
De NEM az a lényeg, hogy hogy közeledj felé!
Hanem az, hogy tetszel e neki, nem kell túlbonyolítani, ennyi!:)
Csinálj közös programot, ahol kiderítheted, hogy ő mit érez irántad!
Amúgy te nem láttad jelét annak, hogy érdekelnéd?
További ajánlott fórumok:
- Házas férfi-lehet nála esélyem?
- Lehet esélyem a fiúnál, ha előtte az apukával voltam jóba?
- Állásinterjú végén meg lehet kérdezni, hogy mennyi esélyem van a többi pályázóval szemben?
- Szerintetek mennyi esélyem lehet Londonban munkát találni?
- Mekkora lehet az esélyem?
- Attól, hogy felbukkant egy régi lány, akibe még mindig szerelmes, lehet esélyem nála?