Oroszkrém Torta recept
Az Oroszkrém Torta hozzávalói:3db tojás
2cs vanilía puding
0,5l tej
7dl tejszín
8dkg cukor
8dkg porcukor
mazsola
csoki reszelék
1cs vanilía cukor
Az Oroszkrém Torta elkészítési módja:
A 3 tojás sárgáját a 8dkg pudinggal pici tejjel kikeverem.A maradék tejet 8dkg cukorral felfőzöm.Összekeverem.Ha kész, 3 tojás fehérjét felverem,beleteszem a pudingba.7dl tejszínt felverem a 8dkg porcukorral.A pudingos krémmel a piskótákat,a tejszínes krémmel a piskóta tetejét kenem meg.
Ne hagyjuk kihülni a pudingos krémet,mert nem fog tapadni a piskóta tésztához.Díszíteni tejszínhab karikákkal és mazsolával ,reszelt csokival lehet.
A tejszínes keverékhez én adtam egy kis habfixálót,hogy keményebb legyen.
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: Mariska777, 2007. jún. 23. 21:59
Az oroszkrém torta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.