Öröm, szépség - itt és most (beszélgetős fórum)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Öröm, szépség - itt és most
Keresek olyan civil szervezetet külföldön,amit magyarok működtetnek.
Mi is egy civil szervezet vagyunk és általános iskolás korú gyermekeknek szervezünk programokat.
Az egyesület tagjai pedagógusok.Ha van kedved vedd fel velünk a kapcsolatot. Címem:simi1971@gmail.com Várjuk jelentkezésedet.
Sziasztok:)
Nekem is tetszett a cikk, néha vagyok úgy én is , hogy kimegyek a kertbe, és olyan boldogságot érzek , hogy nem igaz:)
Húúúú, kösszönöm szééépen Mindenkinek!
Nagyon örülök, hogy tetszett Nektek.
Szeretek írni és már kaptam bíztatásokat, de tényleg komolyan kell vennem most már magamat. Az az igazság, hogy amikor elkezdem, még sokszor nem is tudom, hogy miről írjak. Aztán megszületik a cím és jönnek a gondolatok egymás után, alig győzöm az ujjaimmal követni, pedig gyorsan gépelek!
Szóval, mégegyszer nagyon köszönöm Nektek ezeket a hozzászólásokat és dícséreteket!-:)))
hoppá, valakinek van egy kis írói vénája :)
eddig ez a legjobb cikk
Ez így van! Meg kell élni a pillanatot, a percet, észre kell venni a szépet körülöttünk. Ez történt velem, aminek részese voltam a kutyámmal együtt és leírtam ide, hogy az ősz és természet kategóriában benevezhessem.
Ugrás a teljes írásra: Öröm, szépség - itt és most
További ajánlott fórumok:
- Modellek, szépségek
- A szépségipar és a férfiak összeesküvése
- 20 éves csajok klubja, divat, szépség, kozmetika...
- Mitől vagy most boldog, mi okozott örömet legutóbb
- Találkozott valaki mostanában normális, tényleg örömet okozó játékkal Kinder tojásban?
- A gyerekek örömére, most találtam, megosztom veletek...