Találkozott valaki mostanában normális, tényleg örömet okozó játékkal Kinder tojásban? (beszélgetés)
Én is eltettem, amiket a fiaimnak vettem. Ha lesz unokám, biztosan örülni fog nekik.
Amúgy meg mit vársz a mostani multiktól?
Mármint az egerekkel? Hát volt már amit kidobtam, nem kell a legcsúnyábból 3 :S
De van egy kis kosár, abban gyűjtöm azokat amikkel most nem játszik. Hátha később leköti :)
a kinderben mostanában tényleg nincs jó!!!!!
Múltkor az öcsimnek viszont a Thomas tojásban volt aranyos figu!
Én is utálom, és a kaja is szemét.
Mondtam már többször a fiamnak, és bele is ment, hogy inkább csinálok neki otthon hambit (nem petróleumban kisütött krumplival), és veszek neki egy játékot, ugyanannyi pénzből, ha csak ez a baj. És akkor a játékot legalább ő választja, így tuti, hogy játszik is majd vele.
Én a mekiben utálom a használhatatlan kacatokat a menüben. De a gyerek persze imádja.
Egyszer volt egy lego-auto, na az tényleg értelmes ajándék volt.
Mi találtunk... Többet is... Bár tény, kinek mi okoz örömet...
A gyerek imádja a kirakót, ami benne volt, most volt benne egy télapó, aminek a tetején van egy karika, és azt kilövi - na ez most még nagyobb favorit. :-)
A karácsonyisak egyenként vannak, rendszerint a pénztár mellett, hogy jól kicsesszenek az anyukákkal, addig is míg várom a sorom, a gyerek üvölt és hogy ne égjen a pofám, hagyom, hogy vegyen belőlük:S
Szóval egyenként csomagolt, és zöld-kék-piros hullám van rajta, valami ilyesmi, ezekben általában ilyen díszként használható izé is becsúszik, szóval volt már olyan is, hogy nem volt egy repcsi sem meg felfújhatós, csak ezek a díszek mindben.
Ergo nagyobb esélyed van rá, míg a szettekben csak azt garantálják, hogy 3-ból 1 !
ÉS nem is reklamálhatsz, azt mondanák, hülye vagy, rá is írtuk a dobozra hogy 2 carság és 1 meglepi:))))
Az a felfújható izé az unokámnak (3,5 éves) kb. 2 percet bírt ki.
Mit ne mondjak tényleg ritkán van benne normális játék.
Igaz legutóbb egy puzzle volt benne.