Örökbe adnám magam! (beszélgetés)
Nem irigyellek, de az biztos, ha itt keseregsz, attól nem megy előre az életed....
Tégy az mellett, hogy vmi jó történjen veled..ismerkedj vhogy,vhol..alakítsd az életed.
Ne feledd, ha valami nem öl meg, az erősít! Lehet, hogy nem azonnal veszed észre, de idővel biztosan.Fel a fejjel, mert csak úgy lehet boldogan élni.
Köszönöm szépen! :)
Sajnos nekem sem párom sem gyerkőcöm nincsen! :(
Szóval egyedül vagyok nagyon. :(
Se munkahelyem, csak a beteg nagymamám akiből csak a negatív energia árad! Jah és egy szakitás ami miatt most itt tartok! :( :( :(
Te is járd végig az enyémet, és utána nézz Magadba!
Kívánok minden jót Neked, de azért bizony tenned kell.
És nem bántani akarlak.
Én nem lehúzlak, de elsősorban Neked kell akarni a jót, a boldogat!
Mástól hiába várod.
Ha kemény vagyok bocs, az élet is kemény.
Hát, végigolvastam.
Hasonlóan vagyok az anyámmal. Egyszerűen nincs igényünk egymásra, ez van.
Karácsony: éveken át a hugom hazament látogatóba, vitte a férjét, gyerekét, anyósát is, 25-én ott tobzódtak. Engem anyám soha nem hívott, jó helyen voltam itthon a kis családommal.
Az a veszélye annak, ha egy anya ilyen, hogy sosem tudni, mit hoz az élet. Nálunk a kedvenc lánya tengerentúlra költözött, és ott is marad. Most hirtelen én lettem az, aki közelebb van, még ha 100 km-re is. Most talán lenne rám igénye, de nekem már nincs.
Kialakul egy olyan, hogy nem hiányzom. Először fáj, aztán ehhez alkalmazkodom, kialakítom a saját kis rítusainkat a kis családommal (szerencsére a férjem nagyon szeret, és úgy, ahogy vagyok, ő volt az első, akinek úgy kellek, ahogy vagyok. A kislányunk is ilyen, ők fenntartás nélkül imádnak, ez a két ember szeret engem, mindig azt mondom).
Szóval, kialakulnak a saját szokások, nem megyek, mert nem hiányzom. Törvényszerű, hogy a gyerekemet sem fogom vinni. Aztán ebből következik, hogy a gyerekem már nagy, de önállóan sem megy a mamához, mert nincs rá igénye, mert együtt sem nagyon mentünk.
Szóval, csak azt tudom mondani, hogy az ilyen szülő azért nézzen magába, ha különbséget tesz a gyerekei között, ha tojik az egyikre. A családi kapcsolatok szerintem "jelenlevéssel" működnek. Ha nincs erre igény, akkor leépül a dolog, és már nincs visszaút. Nálunk legalábbis nincs.
Fórumindítónak csak azt tudom javasolni, hogy saját kis családjával valósítsa meg a saját életét, és ne sóvárogjon arra, amit sosem kaphat meg. (Jómagam tegnap bőgtem egy nagyot a férjem vállán, és felfogtam végre, hogy van, amit soha nem kaphatunk meg. Én pl. a feltétel nélküli anyai szeretet, hát elég későn jöttem rá, de ez van). Fórum indítójának üzenem, ilyenkor azért kárpótol ám az élet, szerető férjjel, tündéri gyermekkel. Kitartás!!! Kívánom, hogy túl tudjál lépni a dolgon, és boldog légy!
Sajnálom:(
De talán nemsokára minden jóra fordul,bízz ebben!
Na ez így nem igaz!
Mert a karma törvénye szerint Te választottad a Családod...
Ha meg akarsz halni, tedd azt!
A Te életed!
Dinka vagy!
Elmúlik minden, a rossz is.
Boldogabbat!
Az életedet viszont Te kovácsolod...
Detto a szitu.Nálunk én vagyok a nemkivánatos,mert dolgoztam,csak nem azt amit ök akartak és szeretek érvényesülni :) Válásom után ellenem forditották a fiam,aki nem beszél velem,igy az én menyem az anyám menye lett,nagy örömére.Nem szabad sokat gondolni rá,mert az ember akkor meghülyül!Élj magadnak!Ez az ö döntésük,tiszteletben kell tartani!Nagyon nehéz,edzödni kell!Ha sokat agyalsz rajta,attol neked még jobb nem lesz!!
Kitartás!!!
ui.:nem tudom,hogy szereted-e,de olvass egy kis Csernus idézetet...nekem sokat segitett! :)
Sziasztok!
Nagyon rossz ez a karácsonyom és az egész életem! :(
Nektek Kívánok Nagyon Nagyon Boldog, Békés, Ünnepeket! :)
Szia!
38 éves vagyok! :(
Szia!
Sajnos nincs! :(
Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek a hozzászólásokat és a kedves jeleket amit küldtetek! :)
kicsiBestia! Este lesz időm és megírom!
Nekem is van apám,de még sincs....
Engem ha lehet az anyósom NE fogadjon örökbe :)
Küldök neked nagy ölelést!!!!!!!Próbálj erősnek lenni,bármilyen nehéz is!
Engem az anyósom fogadott örökbe, meg itt a portálon is van egy pótmamám, bár korban nem passzol, de sebaj :)
Sajnálom, hogy nem fértek meg :( Nem tudjátok megbeszélni?