Oreganos edesburgonyas krokett recept
60 perc
Kalóriaszegény
Az Oreganos edesburgonyas krokett hozzávalói:
1db edesburgonya
20 dkg zabpehelyliszt
Fel zacsko bio sutopor
Izles szerint so
Izles szerint oregano
Kb. fel dl oliva olaj
Oreganos, edesburgonyas krokett, glutenmentes
Az Oreganos edesburgonyas krokett elkészítési módja:
1 db edesburgonyat felkockazunk es sutozacskoban sutoben megsutjuk. Nekem kb. 30 perc volt. Mikor kesz egy talban osszenyomjuk, hozzakeverunk kb. 20 dkg zabpehely lisztet, fel zacsko bio sutoport, 2 csipet oreganot es izles szerint en himalaja sot tettem bele , jol osdzedolgoztam majd kb. fel dl oliva olajat tettem hozza es azzal is jol osszedolgoztam, majd gombocokat csinaltam belole es kezzel formaztam. Sutopapirra raktam, betakartam es 160 fokon kb. 20 percig sutottem. Nagyon finom. Glutenmentes , magaban is eheto olajbogyoval vagy koretkent is felszolgalhato.
Viz nem kell bele, annyi lisztet tegyunk hozza osszealljon, ha olivaolaj van benne nem szabad magasabb homersekleten sutni.
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Myra, 2021. nov. 7. 21:59
Az oreganos edesburgonyas krokett elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.