Alapjában véve én egy rettenetesen optimista ember vagyok. De nem állandóan, vannak rossz napjaim, akkor nem tudok mindig pozitívan látni. De aztán felállok és újra neki futok a dolgoknak. Vagy így, vagy úgy de mindig elérem amit akarok.
Én született aggódó vagyok, jó tudni, hogy vannak emberek akik nem úgy gondolkodnak mint én. Én is annyiszor megpróbáltam pozitívan felfogni a dolgokat, de a végén mindig győz a realitás. Ez pedig azt jelenti, hogy nagyrészt tényleg mi irányítjuk az életünket, de a környezetünk is befolyással van ránk, és ez néha elég, hogy mindent tönkre tegyen.
en azt ajanlom mindenkinek akinek tetszett ez a cikk hogy olvassa el Andrew Matthews - Hallgass a szívedre konyvet es esetleg mas konyveit is mert nagyon jo konyveket ir a pozitiv eletszemleletrol es a boldogsagrol..es konnyu nyelvezete van ...mert az o szerzemenye az eredeti valtozat..;)
“Egész életünkben arra lettünk kondicionálva, hogy bizonyos gondolataink legyenek a dolgokról. A gondolatok tesznek bennünket boldogtalanná - de a gondolatainkat megváltoztathatjuk! Az életszínvonaladon úgy javíthatsz, ha a gondolataidon javítasz, és gondolataid hatással vannak érzéseidre.”
Szerintem is jo a cikk de jobb az eredeti változat ANDREW MATTHEWS-től. Hogy ha nem tudnám hogy az ö szavai ezek akkor aszt mondanám "Huuuuuuuuu de optimista"...na de nem az a gond hogy nem eredeti hanem az hgy hiányzik a forrásanyag...
A CIKK jo...egy baj van vele...egy konyvben olvastam volt meg regebb...ANDREW MATTHEWS irta...es pont ezeket a szavakat hasznalta csak mas nevet...o tortenet ugyan kicsit mas de a fo gondolatok ANDREW MATTHEWS gondolatai es az o szerzemenye....
Érdekes történet a pozitív gondolkodásról. Az eset nem velem történt, de tanulságos és elgondolkodtató! Érdemes átgondolni, hogy a mai rohanó világban hagyjuk e elhatalmasodni magunkon a negatív gondolatokat. Gondolkodjunk pozitívan :) !!!