Akkor legyünk optimisták! (beszélgetés)
Nagyon jó ötlet volt ez a fórum, kár hogy behalt. Pedig nem ártana minden nap ilyen optimista dolgokat olvasni, amiket javarészt írtatok.
Az a baj az emberrel, hogy nem tudja értékelni azt, amilye van. A családját, a gyerekeit, az egészségét, esetleg a munkáját. Vagyis tudja, de természetesnek veszi. Aztán ha történik valami baj, betegség, akkor érzi, hogy milyen szerencsés is volt, amíg minden rendben volt. Talán a rossz dolgok is azért történnek velünk, hogy utána értékelni tudjuk a jót.
Pénteken szakítotak velem, valami mondvacsinált hülye indokkal...
Tud írni valaki valamit, hogy ezt hogyan lehetne optimistán felfogni?
Mert szeretném, de most valahogy nem tudom.
Úgy látom elvitte a szél az optimizmust. A nagykabáttal vegyük elő újra.
A ma jó volt azért, mert megoldottam egy nehéznek hitt feladatot és ez lelkesít.
Ma valahogy megszállt a nyugalom és a világbéke-érzés.. ma senki nem tud felidegesíteni :-)
Jah és holnap szabi :-) yippiyáyéééjóóó:-)
Osztom véleményedet, annyi különbséggel, hogy csak egy gyerkőcöm van :).
Azért is szép ez a nap, mert már csak két és fél óra van a munkábó, és utána mehetek haza a kicsimhez, meg mert süt a nap, meg mert jó a kedvem, meg mert...
Na jó, be kell vallanom, hogy én alapból optimista vagyok, ezért mindenben találok jót (legalábbis megpróbálom).
Nekem attól szép ez a mai nap, mert van két gyönyörű gyermekem akiket nap mint nap láthatok és nagyon sok boldogságot okoznak nekem!!!!!!!És minden nap hálát adok ,hogy ennek részese lehetek!!Mert minden nap egy ajándék számomra!!!!
Nagyon jó ötlet volt ez a fórum!:-))Szép napot mindenkinek!Napsugár
a mai nap azért szép, mert semmi rossz nem történt eddig, és remélem nem is fog...
nyugodtság van...:-)
Alapvetően a szerdát utálom a legjobban, úgy hívom, hogy szopós szerda:)
De egyrészt már elment több, mint a fele, másrészt szép az idő, harmadrészt most ebédeltem, ilyenkor elég szépnek látom az életet:)
Arra gondoltam, hogy itt mindenki azt ossza meg a közösséggel, hogy mi az, amitől SZÉP ez a mai nap (is). Ha ez egy szépen lehulló falevél akkor azt, ha egy karibi nyaralás, akkor azt vagy ha egy finoman megkent zsíros kenyér, akkor azt.
teremtsük pozitívat!
Én kezdem:
A ma attól szép, hogy már csak 5- öt kell aludni és látom azt, akit látni vágyok.
További ajánlott fórumok:
- Fogyjunk és játszunk együtt, hogy ropik legyünk
- Nyári torna, hogy csinosak legyünk?
- Nem minden szemét, ami annak látszik - avagy legyünk kreatívak!
- Hogyan NE legyünk tökéletes anyák
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?
- Hogyan lehet egy depressziós embert optimistává "alakítani"?