Online vásárlást lehet töröltetni? (tudásbázis)
Koszonom a valaszokat.Voltak koztuk eleg erdekes reagalasok❤️🤣 A legjobban azt tetszett mikor megjegyezte valaki, hogy mibol gondolom, hogy hasznalni tudom majd ? Haaat altlaban azert veszunk ilyesmit, hogy hasznalni tudjuk...😉
89 eves anyukamnak vettem volna a a gepet egyebkent, aki meg csodalatosan elboldogult volna egy elektromos irogeppel, viszont minden mas modernebb gep korulmenyes lett volna.
Minden problema nelkul visszavettek a gepet, sot megprobaltak elotte minden lehetseges modot, hogy szerezzenek szalagot bele.
Igen, ez lenne a legegyenesebb. Lehet, hogy szalagja is van hozzá az eladónak.
De sokan inkább sunnyognak, mintsem megbeszéljék a dolgokat.
A 14 napos elállási jog csak arra vonatkozik, ha kereskedőtől vásárol.
Ha magánszemélytől arra nem vonatkozik.
Vatera ÁSZF.
Nem egészen. A vaterának van szabályzata, az abban leírtak szerint kell eljárni.
Ugyanis a vaterán jellemzően nem kereskedők, hanem magánszemélyek adnak el dolgokat.
Szenteste előtt még megérkezik?
Ez egy up to date cikk 😀
Egyébként ez csak fogyasztó és a vállalkozás között kötött szerződésekre vonatkozik. Itt pedig egy Vaterás régi termékről vásárlásáról volt szó.
"Az interneten vásárolt termékek esetében azonban ez nem így van: az átvételtől számítva 14 napon belül elállhatunk a vásárlástól, visszaküldhetjük a terméket, és talán még időben – szenteste előtt – megérkezik az új termék. Az elállást nem kell indokolni, amennyiben interneten vásároltuk, tehát távollevők között kötött szerződés jött létre."
Innen másoltam: [link]
Ilyenkor tényleg fórumot nyitni a gyors megoldás?
Még átvétel után is van elállási jogod, ha jól emlékszem 3 nap.
Mondd le nyugodtan.
Azért is mondom, mert jobban jársz akár egy olcsó számítógéppel, és a Word funkcióval.
Az írógéppel írt szöveget nem lehet javítani, újra kell gépelni. (Vannak radírozási eljárások, de a megrendelő általában ragaszkodik a tiszta írásképhez.)
Szerintem beszéld meg az eladóval.
Azért azt nem értem, miből gondoltad, hogy használni is tudod majd.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet egy profilt töröltetni az Iwiwről?
- Elállás a szemüveg vásárlástól? lehetséges?
- Hogyan lehet Facebook-fiókot töröltetni?
- Hogyan lehet töröltetni fórumot?
- Hogyan lehet fórum-vagy tudásbázis kérdést töröltetni? Lehet egyáltalán?
- Tesco, webközért online vásárlást próbáltad már? Véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi!