Hogyan lehet Facebook-fiókot töröltetni? (tudásbázis)
Írtam a közös ismerősöknek, hogy tiltassák az oldalt, mindenkinek azt írja ki, hogy a kért oldal nem található :(
Akkor ez szívás.
Na azért nem annyira úgy kell ám.....
A pasi lépett félre, nem is akárhogy.
Úgyhogy a kárörvendést nyugodtan elfelejtheted.:P
Azt hiszem a padlóról kellene felszedegetni az álladat, ha elmondanám részletesen, miről is van szó....
Az a gond, hogy a barátnőm épp Németországban van, és ez nem ennyire egyszerű...
Nem tudom, hogyan fog megoldódni.
A fb-nak hogyan lehet ezt közvetlenül jelenteni?
A fickó egy számítógép-buzerátor...
Azt hiszem mindent megpiszkált, amit csak lehetett.
Egyébként én is csináltam már ilyet a pasimmal, csak nem a face-ét buheráltam meg, hanem egy t*rrent oldalról túrtam ki. :D
Az e-mail címével még kezdhet valamit, hiszen ott egyéni beállítások vannak, mint pl. biztonsági kérdés, másodlagos e-mail cím, amire küldik az új jelszót, stb. Akkor van bibi, ha a srác megpiszkálta a biztonsági e-mail címet is, és mondjuk átírta úgy, hogy a saját e-mailje legyen a másodlagos cím. Akkor nincs mit tenni...
Ha viszont tud kérni új jelszót az e-mailjéhez, akkor még talán nincs minden veszve!
Köszi.
Az a gond, hogy a levelezésben van mindenféle, ami nem tartozik másra, főleg a pasira.
Akkor ez bukta.:(
Szia! En is ezzel torotletm es 3 nap mulva mar nem letezett. Remelem segitettem:).
Sehogy.
Azaz egy kattintással semmiképp. A Google-ba beírja, hogy "Facebook fiók törlése", ott kiad egy cikket, amiben van egy link. Arra katt, de két hetet várnia kell, míg véglegesen törlik a face-ről. :S
A segítségeteket kérném.
A barátnőm volt pasija megváltoztatta a barátnőm fb jelszavát, és az e-mail címe jelszavát is.
Most egyáltalán nem tud belépni.
Hogyan tudná töröltetni az oldalát?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet megnézni Facebook-on, hogy ki nézte meg az adatlapomat?
- Hogyan lehet egy profilt töröltetni az Iwiwről?
- Hogyan lehet letiltani a Facebook-on, hogy lássa valaki az ismerőseim listáját?
- Hogyan lehet töröltetni fórumot?
- Hogyan lehet fórum-vagy tudásbázis kérdést töröltetni? Lehet egyáltalán?
- Hogyan lehet véglegesen töröltetni valakit Facebookról?