Olcsó pc-t de hogyan? (beszélgetés)
Nekem van egy ismerősöm, akinél szoktam venni ilyeneket.
Van egy kollégám, aki nem tudom honnan szedi a használt gépeket, de jó áron adja el.
Keress egy ilyen ismerőst esetleg.
Vannak ezek a kis pc boltok, ott is érdemes megkérdezni az eladót, hátha tud olcsón használt gépet. Persze ez mind csak akkor érdekes, ha a használt is jó.
szal szerintem marad az asztali gép :D és valahogy kicseréltetni benne az alkatrészt....
Mindennek megvan a maga elönye és hátránya...
jelenleg crt monitorom van, értem hogy miröl beszélsz, kicsit jártas vagyok a dologban :)
értem,értem, tehát: az eepc olyan hogy megdöglik benne valami akkor ujbol megkell venni a készüléket, hát ez így nem valami jo biznisz.... persze az eepc-be az a joh hogy amit a szolgáltatonak fizetne ki az ember abbol vesz uj eepc-t.... gondolom olyan 100.000 ft-tol kezdödnek, nah nekem annyim nincs....
Részletre már bárhol lehet venni gépet és 0%THM-el .
Próbáld meg.Nem írok multikat,minden nagyobb elektronikus boltnál lehet venni jó cuccokat.
Bérlés nincs, viszont részlet fizetést szoktak adni, szinte bármelyik nagyobb műszaki áruházban.
(kisebb PC -s boltok nem engedhetik meg maguknak hogy részlet fizesd)
Ha valami baja van, akkor olcsóbb alkatrészt cserélni.
Igen, az asztali gép sokat fogyaszt, főként ha CRT (hagyományos képcsöves) monitorod van. LCD/TFT kevesebb energiát fogyaszt, és kevésbé terheli a szemed.
Ami kevesebb áramot fogyaszt az egy Notebook, azon belül is az EEEPC -k.
Erről annyit érdemes tudni hogy 60~90 Watt az átlag fogyasztásuk, drágák, nem bővíthetőek, és ha valami tönkre megy és már nem garanciás, egy az egyben lehet cserélni.
nem tudom olyan bolt létezik-e hogy meg egyeznénk egy bizonyos értékben és mindig fizetném neki havonta vagy tudom is én :D :D
vagy olyan hogy pc bérlés? :D
vagy ha valami baja lesz a gépemnek jobban járok ha simán kicseréltetem benne az alkatrészt??
Jelenleg asztali gépem van, de érdekelne hogy van-e olyan pc ami kevesebbet zabál....
Mert hát nagyon dívat mostanság az energia takarékos pc :D :D
Sziasztook!!
Engem az érdekelne hogy hol lehet olcso pc-t venni, bár gondolom ide a bolt nevét tilos kiírni vagy ki szabad ide írni??
Ha nem szabad kiírni ide a bolt nevét akkor privibe írjátok meeg!!
Jelenleg még jo a pc-m, de érdekelne hogy hol lehet olcso pc-t venii.... és milyen feltételek mellett....
További ajánlott fórumok:
- Ötletek, hogyan takarítsunk, főzzünk, mossunk olcsón:)
- Hogyan olcsóbb építkezni?
- A kenyérről/tésztáról leszokni, olcsón... Hogyan? Mivel helyettesítsek?
- Hogyan lehet olcsón kihozni két főre az étkezést?
- Hogyan lehet a gyümölcsös joghurt olcsóbb, mint a natúr?
- Segítsetek építkezni olcsón!?Trükkök, hasznos infók, mit és hogyan!