Okoskarkötők, típusok, tapasztalatok? (beszélgetős fórum)
Nem ért hozzá valószínűleg, mert a xiaomi mi band 4 iOS 9.0-től működik. Nem tudom, neked milyen van.
Mindegyik kompatibilis iOS-sel, csak a verzió nem mindegy.
Vedd meg interneten, úgy még olcsóbb is. A 3-at én is úgy vettem és még szállítással is olcsóbb volt,mint üzletben.
Mi Fit applikáció magyar nyelvű. De ahhoz, higy a hívó nevét is kírja a karkötő, le kellett tölteni a Mi Bandage appot is.
A 4-nél már lehet, hogy ezt megoldották.
A mi band 4 jobb lehet, mert a 3 továbbfejlesztése.
A 3-nál a fényerővel nem vagyok megelégedve, mert nappali fényben, főleg ha süt a nap, szinte nem is látni a kijelzőt. Le kell árnyékolni, hogy látszódjon valami.
Plusz úszásnál ahogy a víz végigsimítja a kijelzőt, állandóan rezeg, bárhogy állítom is be.
Szia!
Nekem MI Band3 van és meg vagyok vele elégedve. Nem tudom, a 4-es mivel tud többet.
Nekem fitbit van, tudom, régi ez a fórum, csak gondoltam, megosztom. Hát szerintem túl sok kcalt ad meg, hogy ennyit ehetek, és én alváshoz is felteszem, így tudom, hogy mennyit aludtam, hányszor ébredtem fel stb. Na, ez nem is az edzéssel kapcsolatos, mégis ez tetszik benne a legjobban és a vibrációs nagyon diszkrét ébresztés. Jó, hogy mondod a lépésszámolót, mert igaz, hogy egész nap mozgok de azért gyanús, hogy már délután aszongya, hogy megvolt 9km... Akkor ha beleszámít más mozdulat is, ettôl lehet.
Szerintem tök jól meg voltam nélküle de utálom, hogy most meg már nem. Ezért kicsit baromságnak tartom, szóval jobb el se kezdeni:D a kaja meg, hát ugyanazt eszem szinte mindig, mert elôre fôzök, ezért nem tartom olyan fontosnak, hogy mindennap beírogassam tök ugyanazt a fit bit panelembe, de muszáj, mert különben írja, hogy egyéll még. Szóval totojázás a köbön, na. De azért csak megnézem mindig, mert motoszkál, hogy mennyit mozogtam ma, mittudomén...
Bocs hogy segíteni akartam, legközelebb nem teszem 😁
A sony meg talán a samsung csinál értelmeset (ők csinálnak legrégebben) a sonyé volt az első hasznalható smartwatch a smartband már a következő szint.
Nekem az a verzió jön be amelyik projektoros és kivetíti a karra a telefon kijelzőjét és interaktívan használható mint kijelző. Remélem hamar elterjed.
Most meg ne sértődj! Ha sokaknak lenne, már jelentkeztek volna.:)
De mi itt szeretünk "üresfecsegni"
látod hogy rajtad kívül senkit nem érdekel,
engem sem!
hát ne töltsd üres fecsegéssel a felületet
Nem csak lépésszámot már... :)
Nem haragszol ugye, de mivel neked nincs, én meg saját tapasztalatokra lennék kíváncsi, ezért sorszámnövelő üres fecsegéssel ne töltsük az időt és a felületet. :)
sok mindent tud,
pl. minek neked az hogy mérje a lépésszámot?
annyi marhaságot kitalálnak, és van rá vevő,
hihetetlen
A Google-ban keresni én is tudok... :)
Én azok véleményére vagyok kíváncsi, akiknek van ilyen karkötőjük, szóval erről saját tapasztalattal is rendelkeznek...