Melyik okoskarkötőt ajánlanátok? (beszélgetés)
Köszönöm. :)
Minden funkció működik rendesen?
A sport tevékenységeken túl a pulzus, véroxigén, és a vérnyomás nagyon fontos.
Huawei watch fit-em van, elmúlt 4 éves és még tökéletes, majd 1 hetet bír az aksija is még.
Nekem Huawei telefonom van, nyilván azzal működik tökéletesen, de barátnőmnek is ilyen órája van és iPhone telefonja, kompatibilis azzal is, de mégsem teljesen egyforma az app funkciói, felület, kezelhetőség.
Nekem Huawei Band van, talán 8-as. Több mint két éves, tökéletesen működik. Nekem az alvás monitorozás fontos és a sport tevékenységek, amiből nagyon sokféle van benne.
A mérete miatt választottam ezt Iwatch helyett, nem csalódtam. Nekem nem fontos nfc az órában. A hívást felvenni nem tudom, de jelzi, ahogy az e-maileket is.
Szerintem ez már nem kapható, de az újabbak is 40-50 körül vannak. És még jól is néz ki.
Sziasztok!
Okosórát, fitneszkarkötőt keresek, rendszeres sporthoz.
Ami fontos : mérjen pulzust, véroxigént, és vérnyomást is, és legyen app iOs-re és Androidra is.
Mit ajánlotok? (nem a 100 ezer Ft-os kategóriában)
További ajánlott fórumok:
- Melyik jó könyvet ajánlanátok nekem elolvasásra?
- Kutya vs macska. Kisgyerekek mellé melyiket ajánlanátok és milyen fajtát, ha lakásban tudnátok tartani (egyelőre)?
- Kiskutyát szeretnék a 3 éves kislányomnak. Melyik fajtát ajánlanátok? Kertes házban lakunk.
- Internetezéshez melyik molbiltelefont ajánlanátok leginkább?
- Melyik ebédfutárt ajánlanátok? Tapasztalatok érdekelnek.
- Úszáshoz okosóra, okoskarkötő