Ohhh, az a rózsaszín köd! (beszélgetés)
Próbálok. Hidd el!!! Nehéz nagyon. De megígérem, hogy ügyes leszek..
Csak még nagyon nagyon fáj!
És akkor kezdődhet minden elölről?
Az egyik eléggé ismert szekta tagja,mikor szóvátettem kirívó bűnét, azt mondta megvallja a vezetőnek és megvan bocsájtva.Mikor ujra szóltam ugyanezért,azt mondta, újra meg lesz bocsájtva.
Vajon így kell érteni?:-):-)
Mint ahogy nálam is.
Nagyon szép napunk van így az év utolsó napján.
Szép reggelt. :-)
Nálam Felszállt a köd :-)Tiszta a levegő:-)Ragyog a nap
Azt hiszem sejtem a választ. Nekem szerencsére ilyen problémám nem volt. Most már tudom milyen szerencsés voltam.
De legalább holnap lesz miről írnom neked.
Éjszakai bagoly, én lassan elcsendesülök és meg próbálok aludni.
Bár tegnap furcsa éj volt, nem csak, nem csak én, mások is nehezen hajtották párnára fejüket.
Jó éjt!
'Nem véletlen alakult az évezredek során, a nők a fiatalabbak. A lányok ezért érnek korábban. 18 éves fiú, gyerek. 18 éves lány kész nőt. :-)Gondolkodásban meg főleg.
Ha szeretett volna,Hét évek alatt, után nem jutottatok volna erre.Ha én szeretek valakit ,azzal akarok minden percet tölteni. És boldoggá akarom tenni minden lehetséges módon.
,bizony a család.. A tartós boldog kapcsolat alapja :-)
Olyan is van?:-)
Volt egyet barátnőm, rövid ideig:-)vibrit használt a magányában. Majd egy óra munkát :-):-)kellett belefektetnem, mire felvittem a Himalájára:-)Utánna vallotta be. Azt hitte hosszu kell :-)Sajnálta előtte magában, hogy e mérettől kettő hiányzott:-)Megvilágsodott a játékosság é
s az érzelmek fontosabbak:-)
Bizony butaság.. .
Az utolsó egy évben sem ilyen jellegű problémáink voltak. Csak tudod, az ami hiányzott. (Még gyerek)
Furcsa úgy elvállni valakitől akit még picit mindig szeretsz, és ő is ugyanúgy és az évek folyamán talán a legjobb barátod lett.
Én bejártam vele a hétvégéken fél Magyarországot, úgyanúgy az utolsó évben is, ez pótolhatatlan élmény. Te tudod, érzed. De van ami ennél is fontosabb. Család.
Ó köszönöm ,:-)aranyos vagy:-):-)
Nagyon igazad van. Ahoz emberek többsége ilyen. Föleg örülnek ha látják,mások szenvedését, baját Mondhatják na ő se okosabb. T.a kevés kivétel .
Szex az tényleg jó:-)Bár én maradi vagyok :-)csalódok kettesben tudok csodákat varázsolni a kedvesemnek :-)De akkor aztán...:-)
Ha a köd felszáll teljesen?Meglátod mikor kellett volna kiszállnod.Kicsit kellemetlen érzés.de hamar túl leszel rajta.:-)
További ajánlott fórumok:
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?
- Képesek egyáltalán a pasik annyira szerelmesnek lenni egy nőbe, mint fordítva? Ők is tudnak olyan idiótán rózsaszínül szerelmesnek lenni?
- H&M-es fehér trikót mivel lehetne kifehéríteni, ha áztatás után rózsaszín lett?
- A világháló rózsaszín szemüvege