A világháló rózsaszín szemüvege (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: A világháló rózsaszín szemüvege
"Mikor ilyeneket olvasok, mindíg azt gondolom, hogy ilyenek csak a mesében vannak, és velem ez sosem fog megtörténni. Hát még nem is történt meg eddig.
Amúgy a cikk első részét teljesen magaménak érzem, ugyanezeket a dolgokat érzem én is, de egyszerűen nem vitt rá a lélek még, hogy társkeresőzzek. . .
Mindenesetre, hosszú boldog életet kívánok Nektek!"
Ez volt az első hozzászólásom :)
Nos ennek a cikknek a hatására este regeltem egy oldalra, és a sok "érdekes" ember után megtalált VALAKI!!! Másfél hét után találkoztunk, és inkább nem is folytatnám.....bimbózó kapcsolat, az igaz, de olyan szoros a vonzás kölcsönösen, hogy az már hihetetlen. :))) Nem gondoltam volna, mert 2 héttel előtte mondtam a barátnőmnek, hogy nekem nem kell senki, olyan jól elvagyok egyedül is :)
Most, mikor nem akartam semmit, (csak kíváncsiskodtam)akkor üt be a "krach" :DDDD
Nem szabad görcsölni rajta.
Kedves Cikkíró, ezúton is köszönöm a cikked, úgy érzem 180 fokot fordult az életem, ennek köszönhetően:)
sziasztok
25 éves vagyok, mi a vőlegényemmel társkeresőn ismerkedtünk össze, és az első randi óta együtt vagyunk. ennek nemsokára 1 éve lesz. most 10 hónaposak vagyunk. Idén decemberben lesz az esküvőnk :) és babát is tervezünk majd 1-2 év mulva.
szóval aki így keres párt, tartson ki mert igenis meg lehet találni a nagy őt, ahogy én is megtaláltam:) (illetve ő talált meg engem):)
Köszi !
Miért lennél kisördög? Senki nem mondta, hogy ez az állítás/od nem igaz :)
Most felvállalom a kisördög szerepét, mert ha nincs egy negatív figura egy topikban, akkor az elég rövid életű lesz. De előtte azért gyorsan gratulálok, hogy egymásra találtatok.
Szóval a kisördög azt mondja: lakva ismeri meg az ember a másikat!
hajajjj:)))) ez ám a mese igazán:)gratulálok:)
és lányok, a szőke herceg is létezik. az én párom szőke, zöldszemű, és úgy a tenyerén hordoz és imád és udvarol majdnem három év után is mint egy herceg:) csak teljen le a másfél év és költözzön pestre:) alig várom h csütörtökön most találkozzunk:))) hajajj:)
Sziasztok!
Mi a párommal internetes társkeresőn jöttünk össze. Előtte nem volt ilyen kapcsolatunk.
Már 3 és fél éve élünk együtt és szeretjük egymást. Ugyhogy szerintem működhet a dolog. A városban laktunk előtte is.
Boldogságot mindenkinek.
Én új vagyok itt a hoxa-n nagyon jó témák vannak.
gratulálok, jó ilyen történeteket olvasni, főleg, h most én is így érzek :)
a barátommal neten ismerkedtünk meg, szombaton lesz fél éve és soha senki mellett nem éreztem még ennyire boldognak magam, mint Vele :)
kitartást mindenkinek, a csoda létezik :D
A mai rohanó világba , az internetes társkeresésben nincs semmi különös dolog, könnyebben tudsz adni/kapni kosarat, meg igaz sok a szélhámos a kereső oldalakon, de ezeket kiszűrve meg lehet találni a nagy Ő-t.
A net segítségével találtam rá a jelenlegi páromra aki a vőlegényem és boldog kapcsolatban élünk.
Igaz mi 2004 nyarán már ismerkedtünk de akkor abbamaradt a dolog, miattam, mert párhuzamosan ismerkedtem egy másik sráccal is aki miatt "dobtam".Annak a kapcsolatnak vége lett, mi a távolságot nem tudtuk leküzdeni, hiába volt szerelem első látásra....
A sors furcsa dolgokat tud művelni.2008 végén megint összetalálkoztunk a neten a jelenlegi párommal.Az h mi már egyszer ismerkedtünk az úgy derült ki h a leveleket megőrizte.....
Szóval minden netes társkeresőnek csak azt tudom mondani kitartás, mert a szőke herceg fehér lovon nem létezik , de ha kitartó vagy biztos h megtalálod a másik feledet.
Sok sikert mindenkinek....
Sok sikert !
Szerintem, ha nem várod, nem keresed akkor jön el :) Kívánom, hogy ez minél előbb sikerüljön !
Mi sem, legalább is én nem társkeresés miatt neteztem, de jött :) Ne akard, és jönni fog:)) A jókívánságokat köszönjük !
Szép életet neked !
Sziasztok !
Köszönöm mindenkinek a szép szavakat !
A távolság nem nagy ( főleg, hogy most mellettem ül :) ) 202 km ( 2,5 óra... ). Ami nehezebb az az időbeosztás. De nincs probléma, mert imádom :)
Szia!
Ez nagyon szép történet. Engem is érdekelne, hogy mekkora távolság van köztetek? :-D
Gratulálok és legyetek nagyon boldogok:)
Mi is a párommal 2 és háromnegyed éve (pont tegnap volt a hónapforduló) ismerkedtünk meg, teljesen véletlenül faceb**kon, csodálatos kapcsolatunk van 180 km távban...jövő szeptemberben felköltözik pestre koliba, majd ha anyagilag megengedhetjük összeköltözünk, csodálatos ember, mellette igazi nő lehetek...olyan mint egy Herceg. és mi is első nap 5-6 órákat beszéltünk aztán mindennap órákat, majd találkoztunk. A mai napig udvarol nekem én meg elolvadok a karjaiban:))) Nehéz a távkapcsolat, nehéz helyzetek vannak, de ez világított rá nekem, hogy az élet egy csoda. és igenis léteznek mesék:) a miénk az és a Tiétek is:)
Gratulálok ☺
Legyen boldog és hosszú a kapcsolatod!
Nekem is a neten keresztül sikerült megtalálnom a nagy Őt.
Pedig nem is kerestem :-)
Remélem az összeköltözés után sem törik meg a varázs, mert ugye: "lakva ismerszik meg az ember"
Mi is chaten ismerkedtünk meg 3,5 éve, távkapcsolat volt 2,5 évig mert 250km-re laktunk egymástól...nem tudatosan kerestünk párt csak forma1ről beszélgettünk, majd a Hungaroringen találkoztunk és ez lett belőle:)
Régen én sem hittem, hogy neten keresztül lehet megfelelő embert találni, de lehet:)
Mi is chaten ismerkedtünk meg a férjemmel, bár ez belső, szakmai portálon történt.
Öcsém pont az ellenpélda, neki nem sikerült még magához valót találni, ellenben nem hozzávalóból többet is.
További ajánlott fórumok:
- Kérhetek-e kártérítést, ha rossz szemüveget csináltak?
- Ti mennyitől vennétek fel szemüveget?
- Mennyit szabad magunkról kiadni a világhálón?
- Járt már úgy valaki, hogy tesztet csinált és nagyon halványan épp hogy látszódott, de rózsaszín lett a teszt csík?
- Kis rózsaszín (pár mm-es) hernyók (vagy lárvák? ) jelentek meg a lakásomban. Szerintetek mi lehet?
- Mensi elött van olyan, aki már napokkal elötte görcsöl és van rózsaszines stb. folyás?