Nyert-e már valaki, valaha betelefonálós játékon? (beszélgetés)
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ez nagyon nagy :DDDD
Nem is akarok én mindig nyerni :DD Elég lenne egyszer is :DDD
Noranna mindjárt megnézem a linket, de előbb főzök egy kv-t :))
Biztos vannak valós játékok, és nem olyan egyszerű bekerülni. Gondolj bele hányan telefonálhatnak, és abból max 10 ha bekerül!
A lotton is nyer valaki, de nem az a többség.
Bocsi az offért..de ha már játék..
akkor gondoltam,ennek örültök..a megunhatatlan..!!!
"köszönöm Béluska drága...":DDDDDDDDDDD
:DDD
Csak sajna senki nem írja, hogy milyen jellegű volt a játék...
Mert pl volt régen (először még a Rózsa Gyuri műsora volt), de most nem jut eszembe a neve, abban tényleg hittem és szerintem valós is volt. Egy pár éve ment a TV2-n egy darabig, de aztán levették műsorról :( na oda bepróbálkoztam párszor, de sosem kerültem be :S
Sziasztok!
Nyertem 30.000.-ot kb.5 éve egy betelefonálós műsorban és pont a szülinapomon :)
Én egyszer telefonáltam, elsőre vissza is hívtak, játékba is kerültem, a férjemet hazarendeltem két munka között, hogy segítsen, ő mondta is a megoldást, én meg teljesen leblokkoltam és az ellenfél benyögte a megfejtést.
Vígaszdíjként kaptam egy Zsolnay vázát:-)
Tegnap este megpróbáltam.. 3X én állat :) De nagyon jól jött volna az a 4 kilo, amit nyerni lehet. Ehelyett elcsesztem kb 1000Ft-ot a semmire.
Egyszerűen nehezen hiszem el, hogy a betelefonálók igazi emberek, igazi nyereménnyel, kérlek cáfoljatok meg :))))
További ajánlott fórumok:
- Mi a titka a pénzszámolós betelefonálós játéknak? Telefonált már be valaki?
- Nyertél már valaha netes, vagy rádiós nyereményjátékon valamit?
- Holnap, ha nem viszem a kislányomat oviba, elég csak betelefonálni?
- Miért fagy le a gépem a farmerama játékon?A többit viszi, ezt is csinálta két hétig azóta lefagy ha bejelentkezem.Tud valaki segíteni?
- Ha találtam munkát, be kell mennem a munkaügyre vagy elég betelefonálni? Szerződést vigyek?
- Hogyan lehet a Farm Heroes Saga 171. játékon túl menni?