Nyertél már valaha netes, vagy rádiós nyereményjátékon valamit? (beszélgetős fórum)
Nyertem sokmindent. Tortát, pezsgőt, hörcsögömnek csomagot, téli csomagot (kesztyű, sapka, sál)... Más hirtelen nem jut eszembe.
Én már nagyon sok mindent nyertem így, de egyik sem túl nagy értékű, talán a legértékesebb egy 10.000 Ft.-os utalvány.
jaa, még rádión pizzát, csokicsomagot
neten meg e-book letöltést :)
Igen, egy csomó mindent.
Rádióban:
-jogosítványhoz az összes vizsgadíjat, illetve elsősegély tanfolyamot
-koncertbelépőt
-vacsorát
-mozijegyet többször is
-fenyőfát karácsonyra
Neten:
- rengeteg könyvet
- táskát
- arcápoló terméket
- cicának termékeket
- étkészletet
őőőőőőőő, ennyi jutott eszembe, a többi nyeremény, amit nyertem, az már ilyen kódbeküldős volt :)
Prágai utat + Sade koncerjegyeket :)..J..reggel, Anyáknapi műsor :)
Én is a neten nyertem kristály karkötőt. életemben először!! :)) de remélhetőleg nem utoljára:)
Facebook-on nyertem egy szemceruzát :D ennyi kb. :D
ingyen pizzát - rádiós műsorban :-)
Én egy netes oldalon játszok,ott már kétszer nyertem,egyszer egy fülbevalót,egyszer telefonfeltöltést,meg egy facebook-os oldalon 5000 Ft értékű játékcsomagot a gyerekeimnek!:)
látom,már elég sokan nyertetek,gratulálok mindenkinek!
Én sok minden nyertem már rádióban és tv-ben egyaránt.Pólókat,tortákat,pizzákat,koktél jegyeket,cd-ket,társasjátékot stb...
Sajnos még online-on még soha!
Igen:)
Tavaly egy netes vásárlásommal egy Ipadot, nemrég pedig egy facebook-os nyereményjátékon (azt még ugyan nem kaptam meg).
2008-ban egy Nokia N95-öt, neten. Akkor jött be, 140 ezres telefon volt.
Tavaly a facebookon egy NOKIA mobiltelefont. Édesanyámnak adtuk, mikor rendetlenkedni kezdett a régi mobilja.:)
úgyhogy tropára ment szegény. :)
Én csomószor nyertem pólókat, bögréket, vekkereket:) Ezeket használom azóta is. Aztán nyertem koncertjegyet, azt átadtam a gyerekeknek, nyertem kozmetikai és fehérnemű vásárlási utalványt, cd-ket, fényképezőgép tartozékokat, ilyeneket. Mindezt a kedvenc rádiómból.
13 éves koromban az Music TV-be betelefonáltam angliába, hogy a Still haven't found című szám eredetileg a U2 dala.
3 hét múlva kiküldtek egy Stimorolos sporttáskát meg egy rakás Stimorol rágógumit.
1 év múlva egy luzerni parkolóban anyám áthajtott a táskán a bazi nagy fordunkkal, mert nem vette észre, hogy én már kipakoltam :))))
Én nem,de a fiam már nyert egy tévés telefonos játékon,250 ezret,abból százvalamennyi ezret utaltak neki kb 1 hét múlva.
Igen nyertem, nem is egyszer.
Ha igen,akkor mit?Mi lett a nyeremény sorsa?
Én most nyertem először,2 jegyet a kedvenc zenekarom nagykoncertjére,már nagyon várom.
További ajánlott fórumok: