Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Nyárson sültek recept

Nyárson sültek recept

Elkészítési idő 45 perc

A Nyárson sültek hozzávalói:
személyenként:1 nagyobb szem burgonya
1 közepes fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma,5 dkg házi füstölt szalonna
6-6 dkg sertés szűzérme
bárányborda és sertéslapocka
A tálaláshoz: rum
saláta
friss kenyér


A Nyárson sültek elkészítési módja:
A burgonyát és a vöröshagymát karikákra, a húsokat és a szalonnát szeletekre vágjuk. Kis közöket hagyva nyársra húzzuk. A fokhagymát összezúzzuk és a húsokra kenjük. Parázs fölé tartva és gyakran megforgatva készre sütjük. Ha megsült pár csepp kubai barna vagy fehér rummal leöntjük és meggyújtva kínáljuk tűzön pirított parasztkenyérrel és hozzá illő salátákkal.


Kategória: Húsételek receptjei


A nyárson sültek elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook