Nyaralási kellékek (tudásbázis)
Videókamera/fényképező :-))
Ragtapasz, hintőpor
Kocsiba jó a mesekönyv, nem? pl. keménylaposak.
Én mindig egy gyerek cd-vel is készülök az útra, mostanában Halász Judit Csiribirije szól, ill. Gryllus Vilmos :-)
Nem tudom voltak-e már:
szúnyogriasztó, fenistil, lázcsillapító, smecta/egyéb hasfogó, kalcium, lázmérő.
Vízi játékok, úszógumi, napernyő, strandsátor, benti játékok, könyvek, kismotor :-))
Kedvenc takaró, kispárna, alvósállatka :-)
Megfelelő mennyiségű ruházat, rövid- és hosszúujjú, +egy-két napra való.
Nasi, innivaló az útra.
Nagyon édik a lányok :)) Párom anno nagyon drukkolt, hogy ikerlányaink legyenek, de nem lettek :))
Az útra vigyél mesekönyvet, vagy valami apró játékot, amivel elfoglalják magukat. Érdekes mód, nálunk a 2,5 éves jobban viseli az utazást, mint a 8 éves. :)
Szia!:)
Különböző gyógyszerek(pl.:kalcium,antivakatrin,csípésekre,bmiféle allergiára)pantenol,ha leégne vki
játék és hami az útra, meg iszi kéznél, mert mi amint elindulunk Kiránk az kell legelöször :D
Játék az útra, meg amúgy, alvós állatka, cumi ha kell még nekik.Fehér poló pancsihoz, mert az serintem jobban véd mint ezek a divatos fürdőrucik, amiket gyártanak.
Megnéztem a képeket :) csoda szépek!
Kellemes nyaralást!
Törölköző, tisztaságicsomag, szúnyogriasztó, naptej, pelus, cumisüveg, játékok, sapka, melegruha, rövidnadrág, póló, szoknya, papucs, zártcipő, szandál.gyógyszerek. hirtelen ezek jutnak eszembe
Gratulálok a lányokhoz :)
biztos aranyosak nagyon az ikrek.
Ezt a listát szoktam a szülőknek hazaküldeni az erdei iskola előtt. Nem teljes, pesze kell még több dolog is, de talán segít.
Szükséges felszerelés:
pizsama, papucs, szabadidőruha,nadrág (több darab),
rövidnadrág, rövid és hosszúujjú pólók, sapka, esőkabát,
minimum 2 pár cipő. Minden napra tiszta fehérnemű, zokni+1 napra való.
Kicsi hátizsák, kisméretű pléd vagy +1 törölköző
leülni. Szappan v. tusfürdő, fogkefe, fogkrém, fésű-ha kell. Naptej, szúnyogriasztó.
Törölköző, papírzsebkendő. Tolltartó, kisebb játék, társas.
További ajánlott fórumok:
- Legyen már nyár avagy unjuk együtt a hideget. Osszuk meg a nyaralási terveket, elevenítsük föl a szép pillanatokat!
- Magyar várak, nyaralási tippek
- Segítsetek! 10 napom van nyaralásig, minél többet szeretnék fogyni!
- Négy gyerekes család olcsó nyaralási lehetőséget keres 1 hétre
- Milyen szempontok alapján keresel nyaralási lehetőséget?
- Aki tud horgászásra alkalmas, vízparti nyaralási lehetőséget kérem irjon!