Legyen már nyár avagy unjuk együtt a hideget. Osszuk meg a nyaralási terveket, elevenítsük föl a szép pillanatokat! (beszélgetős fórum)
Majd ha meglesz a Baba, akkor ihatsz rendeset is.
Jó egészséget és minden jót kívánok!
:) Köszönöm.
Szeret öltözködni de alig bír mozogni abban a sok ruhában és van úgy, hogy futva jövünk haza mert nem bírja és sírdogál. Úgyhogy mi nagyon várjuk a meleget amikor kimehetünk az udvarra egy kicsit. Játszhatunk a kutyákkal (illetve játszhatok) :). Már ezerszer elképzeltem, hogy kint ülök a hintán, ő meg ott játszadozik mellettem a járókában. Közben szépen süt a nap, mi meg elvagyunk az árnyékban. Kell ennél jobb? :)
Én a sör helyet maradnék valami lightosabb női koktélnál!
Ó, mint a régi szépidőkben... Ez most nyáron rlmaradt, mivel én is pocakos voltam... Majd bepótolom idén! :)
Alkoholmenteset biztos...
Azért a biztonság kedvéért kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!
Naaagggyyon várom a tavaszt,a jó időt,a MELEGET,bár itt ma is szép idő van,egész nap sütött a nap.Jöhetne már a 25-30 fok.
UTÁLOM a telet és a hideget!!!!!!!!!!!!!!!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
jó jéghideg, deres falú üveges sör...
mezítláb...
üvegből...
Nem rossz ötlet a szivacsos...de attól csak még nagyobbnak látszana,azt hiszem a barátom ki se engedne a strandra,még így sem biztos.^^"
Szóval a fehér elvetve.:)
És gratulálok a babához,nem is lehet nála nagyobb ajándék.:D
:))))
Én már jártam meg fehér bikinivel, ráadásul nem a felső részével, mert abban volt szivacs, hanem az alsó... huhuhuuuu, de ciki volt :S
O, szerintem simán beválalhattok egy balatoni kiruccanást!
Mi először akkor kirándultunk, amikor Bumbusom 6 hetes lett. Elmentünk Szarvasra 4 napra horgászni. Ő is nagyon élvezte, hogy jó levegőn van!
Remélem,már számolom a napokat.^^" A Balatonra is mennék...remélem lesz elég szabija.:s
Kétrészes,de nem bikini rákeresek.:)
És a fehér fürdőruhák mennyire "megbízhatóak"?Sajnos "jó" adottságú vagyok mellben és nem akarok egy merülés után úgy kijönni a vízből,mint az ideji év vizespóló verseny győztese.:s
spanyolország biztos nagyon szép lesz. én még nem tudom, idén hová. haverokkal balatonra biztos meg volt fesztiválra.
fürdőruha: nekem most olyan van hogy két részes, de nem bikini, és szép színes a teteje
De gyönyörű hely!:D Ez jó kis kedvcsináló.
Én unom a hideget.Nyári terv,h a kedvesem tesóival,mostoha tesóival,apujával,na és persze kutyástul-macskástul Spanyolo.-ba megyünk.Össze akarjuk kovácsolni a csapatot,megnézni a Gibraltárt,versenyt futni a partra...de kár,hogy nincs fürdőruhám.:O Ki milyet hord/szeret?:O
Ja és a legfontosabb egyéni csúcsot akarok fagyi evésből *.*
Én óhajtom a napsütést, a madárcsicsergést, a fák és a virágok kibontakozását, a kertben a virágaimat. A hétvégi grillezéseket, a kerti tavunkban a békák brekegését, várom már, hogy nézegethesem a halakat. Ez mind a nyárral a jó idővel jön. Jó lenne ha nem kéne minden egyes sétakor michlenbabát csinálni a gyerekből és ezerszer meggondolni, hogy kimenjünk e, vállalva a tortúrát ami ezzel jár.
Én várom nagyon a jó időt.
Nyaralás? Megyünk tavaszolni, egy kis wellness a balatonon és mennénk nyaralni is de még nem tudjuk hova...
én szeretem a telet. de idénre elég volt belőle köszönöm szépen :)nyáron egyébként is mindenkinek több szabadsága van, hacsak nem jégkrémet árulsz vagy strandbelépőt szedsz és akkor vannak a fesztiválok is. de várom már.
Siri: itt még nyoma sincs. hó van meg latyak. a napfény városában.
További ajánlott fórumok:
- A mai legszebb pillanatod...
- Tapasztalatok és örömteli pillanatok a terhesség alatt..
- Mennyire vagy képes uralkodni magadon, és kivárni a megfelelő pillanatot?
- A halál előtti pillanatokban mit érzünk majd?
- Hogyan lehet pillanatok alatt "lapátra tenni" dolgozókat
- Milyen ember az aki a barátaidnak elmondja, amit egy rossz pillanatodban róluk gondoltál?