Növényi tejkészítéshez melyiket javasoljátok? Chufamix vagy Vegital? (tudásbázis)
vettem chufamixet. Nekem nagyon beválni látszik, még csak pár napja vettem, de imádom!
mindent el tudok készíteni vele amiért vettem, tejföl, tejszín, tej. S ami nekem fontos volt, hogy benne maradnak a vitaminok,mert nem főzéssel állítjuk elő vele a tejet.
Az ára nekükn 1 hónap alatt megtérül. Sok növényi tejet, tejszínt fogyasztunk.
Hogy érted hogy a Chufamix nem tud annyit?
Jó hogy rátaláltam erre a fórumra, pont most készülnék venni egy ilyen szerkentyűt. S most ígyelbizonytalanodtam.
Vegital nagyon drága most nekünk, a chufamix jónak tűnik.Az hogy nem tud leveseket, lekvárokat készíteni, na bumm, nekem nem fontos. Az a cél hogy legyen növényi tejem jóval olcsóbb mint a bolti, mert nekünk akik glutén - és laktózérzékenyek már horibilis összeg a bolti növényi tej vétele. Holott spórolunk vele de mégis nagyon drága.
Szóval a chufamixről valami információt tud mondani valaki?
botmixerem van...
Én csak a Vegitalról olvastam eddig.
Úgy látom, hogy a Chufamix csak egy műanyag edény? Amihez kell egy botmixer pluszban.
A Vegital meg is főzi a magot. Acél belsejű.
Egész más a kettő szerintem.
További ajánlott fórumok:
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Kötelező a nevelési tanácsadóba elmenni, ha az óvónő javasolja?
- Ki milyen második nyelv tanulását javasolja az angol mellett?
- Eritrit vagy fruktóz használatát javasoljátok?
- Két és féléves kislányomnak javasolják a mandulaműtétet. Nem tudom, mit tegyek?
- Balatonfüreden melyik szórakozóhelyet javasoljátok 33 éves csajoknak?