Balatonfüreden melyik szórakozóhelyet javasoljátok 33 éves csajoknak? (tudásbázis kérdés)
Jól is tetted! :D
Kell néha a buli.
Ugyan már, semmi gond.;)
46 vagyok, de szerdán leugrottam a Balaton Sound-ra.
Tényleg azt hittem, csúfolódsz, hogy a 33 évesek már kézimunkaklubba járjanak, ne szórakozni.
Félreértettelek, ezért bocsánatot kérek.
Jajj bözsi, én is szeretlek ám.
Amúgy tényleg nagyon boldog vagyok, köszi.
Káröröm, rosszindulat és a csúfondárosságnak?
Hol?
Pedig tényleg szuper hely. Bár volt annak vagy 10 éve, hogy oda jártam.
Lehet azóta bezárt. Sajnálnám.
Változnak az idők:D
A 33 manapság fiatalnak számít, nem úgy, mint a Te idődben:)
Látod, ez eszembe sem jutott.
Rákeresve, nem találtam "Gobelin klub"-ot szórakozóhelyként sem Füreden, sem másutt.
Szerintem egy konkrét szórakozó helyet ajánlott, nem?
Bár lehet, hogy én gondolom rosszul:D
Nagyon szép és értékes gobelin képeim vannak.
De visszatérve, biztos túl vannak a bulizáson a lányok és remélhetőleg jól érezték magukat.
A 33 év fiatalkor - innen nézve is:)
Ezt nem értem.
Az életkor feletti kárörömnek, a rosszindulatnak és a csúfondárosságnak ez a szintje elképeszt.
Én 56 évesen buliztam a fiatalokkal a gólyatáborban, viszont a büdös életemben soha nem tudtam nemhogy gobelint, de egy sima sálat sem elkészíteni. Ugyanakkor tudom, hogy vannak fiatal textilművészek is.
Kívánom, hogy egészségben megérd magad is a 33, sőt a 3 x 33 éves kort is. Gobelinnel vagy anélkül.
33 éves csajok? :DD
Gobelin klubba pl.
További ajánlott fórumok:
- Mi az, amit képtelenek vagytok megérteni egy férfiban? (csak csajoknak)
- Chat fal csajoknak :D
- Gyerekes anya férj nélkül bulizhat szórakozóhelyen?
- Ha szórakozóhelyen odamész egy lányhoz, akkor az esetek 50%-ban miért nem elég nekik az, hogy elküldenek, miért kell e mellé még ...?
- Ti mikor hagytátok abba a légzésfigyelő használatát? A gyártó 12 hónapos kor után javasolja, de olvastam később esetekről...
- Ha egy napra férfi lehetnél, mivel töltenéd azt a napot? Csajoknak!