Növekedési hormon hiány!! (beszélgetős fórum)
Szisztok!
Engem is érdekelne a facebook csoport.Valaki megirná nekem privátban?
Bagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
Engem is érdekelne a facebook csoport neve.Vki megírná nekem privátban?
Nagyon szépen köszönöm!
Sziasztok!
A megmaradt növekedési hormonnal mit kezdjek?
ötletek?Hova kell leadni?
sziasztok. Faceb.-on létrehoznék egy zárt csoportot beszélgetni, tapasztalatokat megosztani ezzel a témával kapcsolatban. Ha valaki jönne akkor légyszives jelezd felém.
Kislányom 2 éves mult és nagy az esélyünk rá hogy növekedési hormon hiányos.
Sziasztok.egy kérdésem lenne.mi már egy éve kapjuk a növekedési hormont,elég szép eredményt értünk el.
kérdésem:ti akik kapjátok a hormont nem kaptok emeltszintű családi pótlékot?vagy ez nem számit betegségnek?ha tudtok rá választ létszi irjatok.köszi
Helló! Zsóka54, Chilibors, cesar írtam nektem privátban, lehet nem vettétek észre mert nem éppen megfelelően jelzi a rendszer az új üzenetet. Kérem ha olvassátok írjatok rám privátban pár sort.
Köszönöm előre is!
Szia arzsanett.
még csak most derült ki hogy alacsony?én is bizom benne hogy lesz eredménye.nem tudnánk privátba e-mailezni?ilonaviktoria@gmail.com
Szia Anoli83!
Mi is ebben a cipőben járunk.A fiam elmúlt 14.Májusban kezdtük a kúrát,most volt a fél éves kontroll,ahol már 6 cm nagyobb volt.141 cm volt és 43kg.Serdülésnek semmi jele nem volt,pedig 8.-os.
További ajánlott fórumok:
- Szőrösödő comb, láb, has, valamint bajusz és orrszőr erőteljes növekedése nő esetében? Mi lehet?
- Mikortól indul meg a pocak növekedése intenzívebben?
- Van valaki itt akinek gyermekének növekedési hormont kell szedi?
- Növekedési hormonhiány kisgyereknél
- Valaki szedett már növekedési hormont?
- Befejezett növekedési hormon kezelés után milyen tapasztalatok volt, ki, mennyit nőtt ?