Normális vagy túlreagálom a dolgot? (tudásbázis)
Mondasz valamit :)
Ha odavagy valakiért, pár perc is elég, hogy lángba borítsa a tested :)))
Hát, én is szoktam menstruálni ugye:), meg időnként van telihold, meg lehet szar napom, és akkor mindent túlreagálok, de ez szerintem nem az az eset.
Egy férfi nem lehet ekkora bunkó, akkor is, ha így gondolja, ne mondja ki.
Mondjuk szerintem ha pár perc alatt nem tud tűzbe hozni, akkor 20 percig is próbálkozhatna, Téged az is hidegen hagyna. Nagyobb itt a baj, nem ő a megfelelő a számodra.
Mert ha már az ágyban is gondok vannak, akkor az igazi gubanc, nem csak felületes mondvacsinált problémák.
Azt mondják, egyébként, minnél intelligensebb egy férfi(és itt nem a diplomák száma a mérce), annál jobb az ágyban. Elképzelhetőnek tartom, hogy a barátod IQ-ja nem üti meg a mércédet. Ettől ő még jó lehet valakinek, csak nem neked.
Üljetek le, beszéljétek meg, mond el neki, Te mit szeretnél, kérdezd meg ő mire vágyik.
Elég gyerekes, ha ezen besértődik!
Ki kell deríteni mi a probléma, hogy ilyen közömbös veled szánj rá időt és beszélgess vele és remélem kiderül mi is a gond. Kíván neked sok szerencsét
üdv.Ágnes
a pasik ilyenek..
Szerintem egy idő után túl természetes nekik minden. És nem, vagy csak nehezen veszik észre, ha valami bajod van. Lehet fogalma sincs, hogy mi van, nem érti..
Konkrétan mondd el neki, abból fogja tudni :)
Hmmm!
És ez az állapot régi dolog?
Beszélgetni szoktatok a szexről?
Mert hát ugye egy jó kapcsolatban alap, hogy mindent meg lehet beszélni.
Biztos hogy akiről beszélsz az a barátod!???
Bocs, de mióta vagytok együtt?
Mert ez így elég gáz!