Párom szerint túlreagálom, hogy császárom lesz (beszélgetős fórum)
Már egyre kevésbé😉
És most te is megkaptad a magadét 😂
Nekem is császár volt. En örültem neki. Ha nem derült volna ki korán, hogy csak az lehet, én szereztem volna papírt a mínusz 8-as szememre, hogy császár legyen, mert en a természetes úttól féltem.
Császár jó volt, meg se éreztem, utána sem fájt nagyon.
Szóval no para!
Ellenben a Párodnak nem túl magas az érzelmi intelligenciája, lehetne kedvesebb is. Ha mar most ez van, mi lesz később?
A fiam is faros volt. A szülés előtt 24 órával viszont befordult a szülőcsatornába és szépen világra jött - 43 éve. Akkor még nem volt divat mindenért császározni. A farfekvésű babák is megszülettek, ha nehezebben is.
Bízz abba, hogy még befordulhat, ha meg nem, hát van segítség.
Menyem is császárral szült, gyorsabban rendbe jött mint én, vagy a lányom, akik hagyományosan.
A gyerekszülés és felnevelésnek vállalása rögtön 2 emberen mulik. Egy férjnek ill. leeendó apukának is vágynia kell rá, és felkészülten várni akis jövevényt.
Csak így ÉRDEMLI MEG EGYÁLTALÁN? hogy párja kihordja és végig szemvedje a 9 hónapot, meg nemkülönben a szülést.
Egy férfi fizikailag el sem tudja képzelni mi ez egyáltalán???
Viszon lelkeileg tökéltesen a kismama kedvében járni és mindenben segíteni , ahogy majd a kisbabájával is, hiszen Ő EGY APA:!!!
Aki nem így tesz nem való neki az apaság.
Akkor azt olvastam, 2 féle gerinc érzéstelenítés van. Epidurál meg eda talán???
Én nem azt kaptam, aminél a fejet sem szabad mozdítani, mert rettenet fejfájást okoz, de a szobában egy anyuka igen.
Nem vagyok érzéketlen.
FI ezt írta: "Kicsit kezdi unni is a várandóságom, és, hogy minden erről szól."
Tehát, minden erről szól!
A mai kismamák többsége igazi ősanya. Kezdődik a babaprojektel, majd mindenkinek azt kell hallgatnia folyamatosan, hogy milyen a terhessége, majd azt, hogy manapság ciki a császár, ciki ha nem szoptat, ciki ilyen vagy olyan pelenkát használni (most a mosipelus a trendi, azaz mosható pelenka, mint régen), aztán el kell ájulni a gyereküktől, állandóan azt kell hallgatni, hogy mit csinál a gyerek, mennyit kakilt és az, hogy néz ki, majd csodálni kell az okosságát, szörnyülködni kell a sok különóra miatt, szinte harakizni kellene az érettségi miatt, mert az annyira borzasztó és még sorolhatnám. Persze, egymást is oltogatják, hogy mindenki kellően szarul érezze magát.
Hát, én erre sosem voltam kíváncsi és szerintem sokan nem. A figyelmességet egy férjtől nem úgy kell kiharcolni, hogy rázúdítom 0-24 ben a témát.
Egyáltalán nem vagyok biztos abban, hogy a gyermek apja ilyen kemény szavakat használt volna, vagy ha egyébként jól megvannak, ahogy FI írta, akkor ott FI-nek tenni kellett azért, hogy ilyeneket mondjon. Persze, ekkor sem lehetne, na de mindennek van egy határa. Nekem is kihullana a hajam, ha az életem hátra lévő részében csak egy téma létezne a kapcsolatomban. És gondolom a férfiak is így vannak ezzel.
Gerincérzéstelenítés, kb. harmadikra sikerült, fura volt, mert nem fájt,mégis az ájulás kerülhetett mire sikerült.
De legalább amikor kiszedték, azonnal láttam a lányom.🥰
Ez altatás esetén biztos nem így lett volna.
Egyébként nem volt fejfájás.
Igen!
Legalábbis az elejét!
A leordítással kapcsolatban.... :)))
További ajánlott fórumok:
- Fekete (afrikai) párom van. Szerintetek szóljak a származásáról bemutatás előtt a szüleimnek vagy jobb a meglepetés ereje?
- Előre is bocsi a hülye kérdésért. :) De! Párommal azon vitatkozunk, h a gumit ki lehet-e fordítani és úgy "használni". Szerintem nem!!
- Kaptam virágot a páromtól, de szó szerint szinte csak "odadobta". Mit tegyek ilyenkor?
- Mit csináljak szerintetek, ha szinte a falat kaparom kínomban a csokiért?
- Párom anyja nem jön el az édesanyja párjának temetésére. Szerintetek?
- 43-44 éves lenne a párom mire a 2. babánk meglenne. Szerintetek késő?