Normális dolog, hogy akármilyen böngészőt használok, sokszor nagyon lassú a szélessávú optikai internetem?Mi lehet a baj? (tudásbázis)
nekem is ez a bajom..már tiszta idegbajt kapok..most lett újrarakva a rendszer és semmi változás.(
a mozilla a legrosszabb nekem..pedig azt szeretem használni.
ha itt játszani akarok akkor a chrome-t kell bekapcsolnom,mert addig tölt a mozilla,míg az életem elunom..(
Ízlések és pofonok különbözőek.
Én szeretem magam irányítani a dolgokat és nem bosszankodni a rám erőltetett felesleges, munkámat nehezítő vackok miatt. Pl. ezért nem használok Win7-t, mert annyira le van butítva, hogy ha ránézek, kiakadok. De persze van, aki erre esküszik, és ezzel nincs semmi baj.
Az explorer a kezdők böngészője. Az alapból fel kerül a gépedre ha telepíted az xp-t, törölni nem tudod!
Ezt felejtsd el.
A mozilla annyi vackot visz magával letöltés során, hogy rengeteg helyet foglal olyan dolgokkal el a gépeden, amikre neked sosem lesz szükséged.
A programozók listáján az első a Comodo Dragon, második az Opera(ez is nagyon jó, gyors, viszont nem az egyszerűségéről híres)
harmadik a Google Chrome!
Ha e három közül választasz, tuti nem lesz lassú, nem fog forogni a kis homokóra egy lap betöltésekor!!!
Böngészés közben a géped mindenféle dolgokat lement, ezek egy idő után nagyon belassítják a folyamatokat. Eleinte csak a böngészést, aztán minden mást is.
Próbáld meg az egyik ajánlott programot letölteni. Az én ajánlottam fent van a szoftverbázison. A telepítéshez és a használathoz csak olvasásra van szükség, mert teljesen egyértelmű minden.
Na ez az...
Akkor inkább legyen egy progi, de az végezzen teljeskörű tisztítást!
Ez nem tisztít túl jól, mindíg hagy fent egy kis szemetet.
Én ajánlok egy másikat, amit be tudsz állítani, hogy magától mindennap tisztítson, ne neked kelljen erre is figyelned:
advanced systemcare 5 serial
Mellé pedig a tesztek által, és szerintem is a legjobb, leggyorsabb böngésző:
Comodo Dragon!
Talán tele van "szeméttel".
CCleaner lehet a megoldás. Ez egy program, ami kipucolja a gépedről a felesleges fájlokat, töredékeket, letöltési előzményeket, felesleges sütiket, stb.
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Társkeresés az interneten
- Miért nem jó az internetes ismerkedés?
- Lehet alapozni internetes ismerkedésre?