Nőnek illik használt telefont venni? (tudásbázis)
Férjemtől használtat kaptam. Mi baj van ezzel? :D
rajtad kivul ki fogja tudni,hogy az hasznalt volt e?ne aggodj!
Semmi gondom a használt telefonnal,( nem bugyiról van szó, nem fertőz,). Csak. Csak a körítés nem mindegy, és hogy mennyire használt. Ezért ha megbeszéljük, nincs belőle sértődés.
Egy minimálbérből élőtől, nem várok el semmilyen ajándékot, elég a szál virág.
De a milliomostól sem kell a csúcsszuper valami,azon is csak telefonálni fogok.
Nem tudom miért kell egy ilyen dolognak is ekkora feneket keríteni...ha valaki miliomos, valószínű,nem használt telefont vesz a másiknak...ha nem milliomos...szerintem lehet örülni egy használtnak is...
"Ne azt nézd,hogy mit/mennyit kaptál,hanem azt,hogy mennyiből!"
Én is örököltem már meg telefont, semmi bajom nem lett tőle és nem is sértődtem meg. Kellett egy telefon ez volt a legkézenfekvőbb, legolcsóbb megoldás, ennyi
nekem se kéne használt, őszintén megmondom... de azt hiszem, elsősorban higiéniai szempontok miatt...mindig érezném a telefonon az előző ismeretlen tulaj rezgéseit, hiába pucolnám meg, koszosnak érezném, nem tenném a fejemhez
se turis cuccnak nem örülnék, se használt telefonnak
Egyetértek.Inkább legyen új, de nem olyan fullos, mint használt.
Használt holmit, ne vegyünk a másik tudta nélkül, lényegtelen a neme.
Ilyenkor meg kell beszélni, hogy tudok neked venni Porchet , de használtan. Elfogadod?
Köszönöm nem kérem. :) (ha valaki felajánlaná)
Szerintem pénz kérdése ez a dolog.Ha van pénzed új telefonra,újat veszel, ha nincs pénzed, nem tudsz venni újat.
Az alkalom azt hiszem csak úgy kategória,mert a régi nem igazán jó.Természetesen nem egy szar teleforól van szó,bár a márkáját én nem tudom,de szerintem ez most nem is lényeges.
Miért ne illene? Attól függ, hogy a használt telefon milyen alkalomra van és milyen állapotban...
Persze, hogy illik, gondolom jóval magasabb kategóriát kap, nem pedig ronyóbbat.
én elfogadtanm volna,se nekem nem vett senki.
Hát erre most mit mondjak:))))Nem mondom ki hangosan!
,hát már nagymama is lehetne,de erre a fia vigyáz
Nem friss kapcsolat és jobb telefon,kategóriákkal.
Gondolom nem egy kihúzható antennás retro motorola telefonról van szó.
Ha ez egy friss kapcsolat lenne,akkor nekem sem kéne.De ha már bejáratódott,tartós kapcsolatban vannak,akkor cseppet sem bántana,ha megdobnának egy -feltehetően az enyémnél jobb,csak használttal.
Én örültem,hogy kaptam páromtól használt éríntő képernyős telefont..megköszöntem,azóta is használom!
Lehet a kiscsaj kissé elvan kényeztetve...csak nem értem ha telefon nem kell használt,pasi miért..
Majd túlteszi magát rajta.
Turis ruhát kivéve, ami már unikum, nekem sem kellene semmiből használt.
Persze nem veszekednék érte, csak mondanám: köszi, használd tovább inkább te:))
Unokahúgod egy hülye. Bocs.
Ez nem nem kérdése, amúgy örüljön, ha kap valamit, és köszönje szépen meg.
Miért ne illenék?Az etikett nem tiltja:)))
Unokahugom kapott volna a kedvesétől egy használt telefont.ezn összevesztek.
További ajánlott fórumok: