A női sztereotípiák és az általánosítás téged idegesít? (beszélgetés)
Nem, nem idegesít. Nem érzem úgy, hogy igaz lenne rám bármelyik is. Ha mégis kapok ízelítőt ebből, akkor vissza tudok vágni, de nem nagyon jellemző, hogy velem szemben alkalmaznának ilyet a férfiak.
Olyanban már volt részem, hogy pl. férfi orvos (arab) nem állt velem szóba, csak a férfi beteggel, de ezt is lerendeztük, mert akármit kérdezett a betegtől a doki és "nem hallotta" meg az én válaszomat, akkor a beteg hozzám fordult, hogy mi is volt ekkor? Így bár nem tetszett a dokinak, hogy egy nőhöz leereszkedjen, meg kellett tennie;)
Illetve, volt olyan, hogy az ablakos nem akart velem tárgyalni, mert nő vagyok és biztos nem értek hozzá, így mindig a munkásokat kérdezgette, akik nálunk dolgoztak, ők meg mindig elhajtották, hogy beszéljen a tulajdonossal, azaz velem:DDD
Mindkét esetben, nagyon lekezelően beszéltem ezekkel a férfiakkal, hogy érezzék a törődést;)
Ilyennel nem foglalkozok.
Ha jönnek az ilyen hülyesègekkel akkor csak rámosolygok ès közlöm,hogy ìgy van!
Nők bonyodalom
Dehogy, csupán egyesek nem veszik a fáradságot, hogy megértsenek minket.
Ha érzékenyek vagyunk, akkor biztos menstruálunk
amit írok nem tudom sztereotípiának nevezhető e de meg az idegesít mikor azt mondják hogy nálunk a nem az igent jelent meg a igen nálunk nemet stb több is van ilyen de nem jut eszembe mik ha van ami
ja ez tuti nem sztereotípiák de pl amikor valaki azt mondja fáj feje azt se hiszik el ezt arra értem amikor szexelni akar és a nő emiatt nem
További ajánlott fórumok:
- Ez idegesít téged? Válaszolj és kérdezz újat!
- Miért mond ilyet egy pasi hogy "téged nem idegesíthet senki csak én"?
- Téged idegesítenek a reklámok?
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Téged nem idegesit?
- Téged az ilyen viselkedés idegesít?