Téged nem idegesit? (beszélgetés)
Engem nem zavar, sőt!
Örülök, hogy látom milyen újabb fórumok, tudásbázis kérdések vannak, amiket nem tudtam követni, amíg távol voltam.
Hogy a fenébe ne, pont a menüsoron jelenik meg :(
Bármit csinálok, addig úszkál, míg rá nem kattintok.
Szerintem jobb lenne ha a másik oldalon "bukkanna " elő... Látná mindenki, de nem zavarna senkit annyira..
Kérjük meg Hoxát:D:DD
Mármint, nem lehet rákattintani az oldalsávon arra amire szereték, addig amíg azt be nem zárom..
Néha ,olyan idegesítő...:(
Mi választottuk a Hoxát. Én ezzel együtt fogadtam el.
Így kotnyeleskedek bele mások eszmecseréjébe... :))
BÚÉK!
:)))
Na de Kedves Asszonyság!!!!! Ez nem volt túl kedves :ppp
LOL
Szia
Én nyitottam ezt a fórumot.Nem ilyen stílusban!
Ne hagyd kinn a kúlturát amikor a Hoxára lépsz!
Érdekes. Ahhoz, hogy azokat lásd, jó sokat kell hátra lapozni, vagy konkrétan rákeresni.
Szerintem ha idegesít, akkor ezeket ne tedd meg és máris jobban fogod magad érezni.
Vannak a régi fórumokban is olyan információk, amik még ma is sokat érnek, és másoknak még évek múlva is hasznosak lehetnek.
Azok a fórumok idegesítenek, amire már több mint egy éve nem írt senki és csak a listát szaporítja.
Miért nem lehet ezeket törölni?
Ha valakit érdekel a téma indíthat belőle fórumot megint.
Igazad van, azok is idegesítenek, de kinagyítom a lapot, és akkor eltűnik.
Én is nagykislány vagyok, én is megtalálnám magamtól a dolgokat (előbb, vagy utóbb).
Pont azért úszik lassan be, hogy elolvasd! A negatív reklám is reklám!
Engem jobban idegesít a metropolita.hu lila, mozgó reklámja, zavarja a szemet és bántó. Tudom, hogy Hoxának szükséges a reklám, mert feltehetőleg fizetnek érte, de nem tudom elképzelni, hogy a Hoxások 90-95%-át érdekelné, hogy Bódy Sylvi(!!) hetenként sztorizik, no meg a szerelmes csillagjegyek. A tibeti horoszkópról már nem is beszélve. Szerintem ezzel Hoxa éppen hogy lejáratja magát. Mármint ezzel a reklám fogadással.
Mi a véleményetek?
A beúszó ablak is zavar, de kevésbé.
De nem tudom, miért nem bízzák rám, hogy mit akarok megnézni vagy megtudakolni. Nagy kislány vagyok már, nem kell engem terelgetni!
További ajánlott fórumok:
- Ez idegesít téged? Válaszolj és kérdezz újat!
- Miért mond ilyet egy pasi hogy "téged nem idegesíthet senki csak én"?
- Téged idegesítenek a reklámok?
- Téged nem idegesít, amikor a "fogadd el önmagad, ne légy gátlásos" újságcikkben a fotón hibátlan külsejű személyt mutatnak?
- Téged az ilyen viselkedés idegesít?
- A női sztereotípiák és az általánosítás téged idegesít?