Szlovákiában mi a menete a női meddővé tételnek? (tudásbázis)
Sajnos ez nem így van.
Hiába nem tb támogatott műtét és fizetsz érte, a jogszabályok itthon nagyon szigorúak. Amit a nyitó hsz-ban részleteztem.
Magánban itthon se kérdeznek semmit.
A 40 év vagy 3 gyerek az állami rendszerre vonatkozik.
Miért nem a kiszemelt intézményt kérdezed ?
Itt ne várj pontos eljárási rendet, honnan tudhatnánk ?
Szlovákok kérik az oltást, pláne beavatkozáshoz.
Ők szigorúak ebből a szempontból.
Sziasztok!
Ma Magyarországon akkor kérhet az ember művi meddővé tételt ha elmúlt 40 éves, vagy van 3 saját gyereke. A kérelem benyújtásától számítva leghamarabb egy év múlva kerülhet sor a műtétre.
Én nem vagyok 40, de tökéletesen biztos vagyok benne, hogy nem szeretnék több gyereket, ezért arra gondoltam, hogy Szlovákia lehet a megoldás, ahol sokkal enyhébbek a szabályok.
Van köztetek esetleg olyan, aki a szlovákoknál csináltatta meg ezt a műtétet, és tudna segíteni, hogy milyen szempontokat vegyek figyelembe? Esetleg tudna ajánlani intézményt?
Plusz a Covid helyzet is árnyalja a témát. Negatív Covid teszt kell hogy kimehessek, ez világos. Vagy mindenképp kell hozzá, hogy oltva legyek? Ha igen, akkor hány oltás kell?
Köszönöm, ha tudtok segíteni.
Ui: "Miért akarod ezt... majd megbánod... ne csináld... más bezzeg örülne" stb kommenteket kérlek tartsátok magatokban. Ez mindenkinek a magánügye, én meghoztam ezt a döntést, kérlek titeket, tartsátok ezt tiszteletben.
További ajánlott fórumok:
- Vannak a portálon Komárom megyeiek vagy szlovákiai magyarok?
- Van köztetek szlovákiai?
- Ki tudja, mi kell a 3 hónapos kisfiamnak ahhoz, hogy átmehessen egy másik EU tagországba (Ausztria, Szlovákia)? Személyi igazolvány?
- Hol találok szlovákiai hirdetési portálokat? Régen még ment, most valahogy nem jön össze, pls. segítsetek
- Mennyi a Szlovákiában kapott bér járuléka?
- Van itt olyan, akinek magyar létére Szlovákiában van bejegyzett cége?