Nő létemre 41-es lábam van. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
CCC, Deichmann? Debrecenben van "Csóra" nevű cipőbolt, azt hiszem, használt cipők is vannak, ismerős ott is talál újakat.:)))
Messze laktok Debrecentől?
Momentán bárhol, mert ebben a szezonban a lapos talpú cipő az, amivel minden márka kijött.
Javaslom a könnyen elérhetők közül a tamarist vagy az aboutyou-n szétnézni.
Mi az, hogy "nő létedre"? Pont akkora lábad van, amekkorával biztosan állsz a talajon.
Ennek a nemedhez semmi köze. Biológiai adottság, semmi egyéb.
Ez egy buta beidegződés, ami az azóta divatjamúlt, a női apró lábat szexinek tartó divathullám köznyelvi, közhitbeli maradéka. Ne foglalkozz ilyesmivel, nem számít semmit sem.
Elvileg így van, de gyakorlatban folyton egy számmal nagyobbat keresünk. Mindig megkérdezem az eladót, aki megnézi a rendszerben és közli, hogy az ország egyetlen üzletében sincs, mert át lehetne hozatni.
Olyant veszek, amilyent kapok, az ízlést rég elengedtem. Azért legyen kényelmes.
Nem értem mi ezzel a baj!?
(Hacsak nem 150 cm vagy)
Nekem is 41-es a lábam, de örülök neki, mivel valószínűleg folyton orra buknék a 180 cm-es magasságommal, ha 36-os lenne a láb méretem :)))
További ajánlott fórumok:
- Nagycsaládos anyuka létemre fizetni kellett a tankönyvekért! 30000 Ft volt! Mit szóltok hozzá?
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Nő létemre, okosabb vagyok a páromnál
- Furcsán néznének rám az emberek, ha felnőtt nő létemre rollerrel közlekednék?
- 35 éves létemre nem tudok főzni.
- 45 éves nő létemre simán letegezett a 35 éves fogorvos.