Meleg motornál kivillan az olajlámpa, mi okozhatja? (tudásbázis)
11. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 10. - Zolo)
jan. 28. 17:24
Köszönöm, jövő kedden megy teljes cserére szerintem is 10W-40-et veszek hozzá. Plusz veszek egy olajnyomás szabályzót ( pumpát ) lehet azzal is van gond.
10. zolo (válaszként erre: 9. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 28. 11:41
Vw polo 1 az már nem mai auto. Biztos ilyen olaj kell bele. Szerintem 10w-40 inkább. Túl híg olaj nem jó a régi autókhoz. Az ujakhoz pedig a sűrű olaj nem jó.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Regin_a)
jan. 27. 09:26
Most 5W 40 van benne, nem túl vékony? Mehetek vele? Az olajszint a megfelelő szinten van.
8. Regin_a (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 22:19
Feltétlen irasd be a hibajegyzékbe ezt!
Ha olajcsere után is villog akkor jogosan reklamálhatsz
A központi egység , ECU, is max azt tárolja hogy időnként kimaradt az olajnyomás
7. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 6. - Ruslan)
jan. 26. 15:30
Nincs benne klíma egy Volkswagen Polo 1-es autó, persze mindent is még az üzemanyag szűrőt is kicseréltetem benne. Köszönöm szépen a segítséged!
6. Ruslan (válaszként erre: 4. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 15:25
Ha az olajgomba a hibás, akkor az olajat és a szűrőjét is cseréld. Mert lehet anélkül később megint rossz lesz. Ez nem lesz drága. Kellene látni, de lehet úgy sem tudnám pontosan. Villamossági, elektronikai hibáknál szokottt ilyen történni, tehát lehet igazad van. Újaknál pedig nem kéne gond legyen az olajnyomással. Digitális klíma van? Ha igen, akkor lehet gond a CAN-bus (CAN-gumi).
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 2. - Enissa)
jan. 26. 13:54
Köszönöm, valószínű nálam a koszos olaj és szűrők lesz a ludas, bízom benne hogy a csere megoldja a problémát!
4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Ruslan)
jan. 26. 13:42
Köszönöm, pirosan villog majd abba hagyja, utána megint, de csak ha teljesen meleg a motor. 3 hónapja vettem az autót, és igen most készülök a teljes cserékre, esetleg olajgomba hiba lehet?
3. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 13:28
Hogy villog? Ha sárgán villog, akkor olajszint a gond. Ha piros, akkor olajnyomás. Gondolom piros. Ha megállás nélkül villog, akkor kinyiffant az olajpumpa. Ha nem úgy, akkor is az olajnyomás a gond. Ezt ugye többféle tényező kiválthatja. Lehet elfelejtetted az olajcserét, a sok műszer közül valamelyik nem jó vagy túlhevült. Kéne lássa egy szerelő.
2. Enissa
jan. 26. 13:12
Nem vagyok szaki, csak az én logikám azt diktálná, nézzem meg az olajszintet. A tudományom kimerül a nívópálcánál. Megnézném van-e elegendő hűtővíz? És innét meg is állt a tudományom.
Szervizben a hibakód alapján többet tudnak mondani.
Addig is itt van egy kis olvasnivaló.
jan. 26. 11:57
Ha hosszabb távot megyek a kocsival és bemelegszik a motor, felvillan az olajlámpa. Az olajszint megfelelő, csak melegen csinálja. Mi okozhatja? Már van időpont olaj cserére de addig nem merek a városból kimenni vele. Válaszokat köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- Kinek jött már gáz és villany számlája? Vajon te kiakadtál rajta?
- Lehet baja a nyuszinak, ha egész nap ég a villany, ahol van?
- Nektek mennyi a havi villanyszámlátok?
- Víz, gáz, villanyszolgáltatóknál dolgozók segítségét kérném
- Elzárták a gázt a házban, de villanysütőm van...
- Veszprémben dolgozott valaki a Maxon motornál?