Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lehel Vezér Gimnázium - Jászberény fórum

Lehel Vezér Gimnázium - Jászberény (beszélgetés)

4. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Hattori)
jan. 27. 21:36
Értem, nagyon köszönöm hogy írtál!! Kislányom nagyon szeretne bejutni, úgy néz ki sikerülni is fog neki. Remélem szép évek lesznek
3. Hattori (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 19:16
Az volt a mi időnkben is, hogy a kisgimi és a mat-fiz tagozat voltak a kiemelt osztályok és törekedtek arra, hogy a kisgimiben adott tantárgyat ugyanaz a tanár vigye egész képzési időszak alatt, míg nekünk 4 év alatt 4 matektanárunk volt. Abból is persze a gyengébbek.
2. Hattori (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jan. 26. 13:26

Régen top 18-25 volt, sőt 40 éve top 2 volt.

Most 110 körül van, a nyolcosztályos kicsit jobb.

Mondjuk van kb 1800 gimi az országban, meg szakgimi.

Oda jártam egyébként. Mondjuk nem most.

Ma lenne gyerekem, inkább bevállalnám Szolnokot, vagy Gödöllőt, esetleg Gyöngyöst.

jan. 26. 08:58

Kedves Szülők!

Kislányom most negyedikes, kitűnő tanulmányi eredménnyel és sikeres írásbeli felvételivel, így szeptembertől itt kezdi meg tanulmányait. Nagyon kíváncsi vagyok minden tapasztalatra: a diákélettől kezdve a pedagógusok munkáján át egészen az apró részletekig – tényleg minden vélemény érdekel. Előre is nagyon köszönöm a segítségeteket!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook