Valaki Jászberényből? (beszélgetés)
Szimpatikus nekem is ez a politika. Úgy gondolom, sokkal többet tanulhat a gyermek az életre vonatkozóan, mint amikor az otthonról sem jókat hozó gyermekekkel együtt tölti a napot.
Priviben leírnád nekem - vagy nem priviben - a díjazást... azt nem találtam az oldalukon. Szeretnék viszonylag felkészülten elmenni megnézni, hogy ott tényleg az ottani dolgokon járjon az agyam, arra figyeljek és ne ilyesmiken kattogjon...
A nagyfiamat utolsó évben vittem oda. Vele többet értek el 1 év alatt mint a másikba 3 év alatt...
A kislányom már ott kezdett.
Nekem a programjuk sokkal jobban tetszett....
Nekem tetszett az, hogy toleranciát tanultak a mássággal. Megtanulták az elfogadást....
Közel állatkert, uszoda, jobb levegő....
És nekem az ovónők is bejöttek és nem utolsó sorban Kati is szimpatikus volt....
A nagyobbamért nagyon sokat tettek... sok mindent köszönhetek nekik.
Konkrétan azt hallottam, hogy januártól oda járnak a gyermekek, akik megkezdik a szeptemberi 'tanévet...
Nem értem kristálytisztán. Mindenki oda fog járni???
Eddig is mindig voltak átszervezések...
Az új ovi? vannak kétségeim... ennek a városnak csak a vitán van az esze, nem a jövő nemzedékén....
Nem is értem, miért kell összevonni az ovikat.... Akkor minden egy szinvolu lesz ( mondjuk rossz: )
Sziasztok! mi ugyan már kinőttünk az oviból, de a Maciba jártunk.
Jónak mondják a fürkészt... jók az ovónők.
Ezt néztétek már?
Szia Ditti!
És elégedett vagy az ovival ahová jártok? Én is fontolgatom helyben beíratni, azonban nem vagyok biztos, hogy az a legjobb...
Hali!
Ovi ügyben nem tudok segíteni. Bár én dobtam fel a témát mert egy konkrét személyre lettem volna kíváncsi, hogy mik róla a tapasztalatok, de nevet nem akarok írni. Engem mégsem érint mert Berény vonzáskörzetében járunk oviba.
A konditermes témához annyit írnék, hogy anno, kb 6-7 éve jártam a Bercsényi útiba. Szimpi volt. Most viszont nagyon jó véleményeket hallok a Victory-ról. Ismerős oda jár és szereti. Nem egy sportos alkat, sőt van bőven leadnivalója, de azt mondja nem nézik ki onnét. (mondjuk nekem is van bőven ledobnivalóm, lehet el kéne kezdenem)
Sziasztok!
Jászberény vonzáskörzetében élő anyuka vagyok, hatalmas dilemmával... ovi... szeretnék tapasztalatokat cserélni, sajnos nem tudok sokat, csak a hivatalos információkat honlapokról stb. Ezt nem tartom feltétlenül elegendőnek...
Aki hasonlóképpen érez, bármely témával kapcsolatban, szívesen csevegnék vele. Hátha tudunk egymásnak segíteni...
Szia!
Én voltam. Nem túl nagy durranás, de jó. Sajnos az én méretemben nincsenek ruhák, így csak a gyerekeknek tudtam vásárolni.
Sziasztok!
Van itt olyan aki a jászberényi hűtőgépgyárban dolgozik?
Sziasztok!
Volt már valamelyikőtök az outletbe a Jásztelki úton?
Őszintén! én ide születtem, de nem igazán szeretem.
Nem magát a várost, ( azt imádon főleg a régi zeg-zugos utcákat) de az embereket akik itt laknak. Hát.
Irigyek, gonoszak,
További ajánlott fórumok:
- Budapest, Gödöllő, Hatvan, Jászberény, Érd, és 30km-es vonzáskörzete ide!
- Mi a véleményetek a JÁSZBERÉNYI ZOO-ról?
- Van valaki Hoxás aki ismeri a jászberényi Fejlesztő kuckót?
- Ismeri valaki a jászberényi Maci ovit?
- Pszichiátriai magánrendelés Jászberényben! Aki tud valakit segítsen. Köszönöm.
- Szült valaki a jászberényi kórházban? Tapasztalatok?