Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » A mai nőknek vonzó még, ha egy férfi kétkezi munkát végez? fórum

A mai nőknek vonzó még, ha egy férfi kétkezi munkát végez? (beszélgetés)

1 2
34. michelle.r (válaszként erre: 33. - Tien)
ma 21:10
Az én szintén jó nevű egyetemet végzett hites uram, és két barátja, az egyik egy biztosító volt vezérigazgatója, a másik még mindig főosztályvezető egy minisztériumban, fejükbe vették, hogy megépítik egyikük hétvégi házát Pismányban. Persze felbéreltek egy hivatásos kőművest is, aki burkolni is tud. Nos, ezek négyen beleadtak apait, anyait, a ház elkészült. Túlélt jó néhány bulit is, nem omlott ránk. De hogy finoman és árnyaltan fogalmazzak, lesznek bajok az eladásnál. 😎😎😎 De mindegyik baromi büszke magára.
33. tien
ma 20:28

Nagyon szexi ,mikor előveszi a férjem a láncfűrészt.😁

Viccet félre,volt egoista f@szkalap barátom diplomával.(de műveletlen)

És van a diploma nélküli férjem,aki művelt ,vicces , vonzó és keresi a megoldást,hogy tudná a lehető legkevesebb kétkezi munkával megoldani az adott problémát.Zseniális ebben.

Fiatalok :

A jó nevű egyetemet végzett unokaöcsém egyedül burkolta/csempézte le a fürdőszobáját.

32. Regin_a (válaszként erre: 9. - Michelle.r)
ma 20:08
Ezért agglegény minden kétkezű jómunkásember
ma 19:36

Igen, én is azokkal értek egyet, akik azt mondják, hogy jó dolog, ha egy férfi képes a kétkezi munka elvégzésére is, de manapság már a legtöbb férfinak becézgetett ember, nem képes semmire.

Nagyon jól tudják nyomni a játékkonzolt, szuperül megy nekik egy csomó, véletlenül sem hasznos tevékenység, de még egy villanykörtét sem képesek kicserélni.

Ráadásul még akarat sincs bennük, hogy fejlődjenek.

Engem, nem zavar, ha egy férfi kétkezi munkát végez. A családomban és ismerőseim között van villanyszerelő, kőműves, burkoló, vízszerelő, klímaszerelő, stb., de ők mind a középkorúak között vannak, azaz minimum 40 felettiek. A náluk fiatalabbak között, nem igen van olyan, amelyik ilyen szakmát választ. Bár, nekem van olyan 22 éves ismerősöm is, aki szintén klímaszerelő, illetve, 30 éves villanyszerelő is és 33 éves festő is;)

Egyik sem bunkó. Egyikről sem gondolná senki, hogy kétkezi munkát végez.

Plusz! van több olyan fiatal ismerősöm, akik szintén tudnak kétkezi munkát végezni. Gondolom ez azért van, mert van/volt apjuk, akik megmutatta nekik, hogyan kell csinálni, esetleg együtt csinálták, segítettek egymásnak.

Én ezzel kapcsolatban is, mármint azzal, ha nem képes erre egy fiatal, akkor a szülőt hibáztatom, mert még azzal sem terhelte a gyerekét, hogy a szobáját rendbe tartsa vagy kivigye a szemetet. Ilyet is ismerek, jó sokat. Képtelenek egy TV-t felszerelni a falra, dugulást elhárítani, stb.

Mindenki jobbat akar a gyerekének, és azt szeretné, ha szerezne egy diplomát és beülne egy íróasztal mögé dolgozni, kényelmesen egy jól felszerelt irodában. Teszik ezt úgy, hogy tudják, a gyerekük arra sem lesz jó, hiszen semmit nem adtak neki...

30. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 19:01

Mi lenne velünk szakemberek nélkül?:))

Mondom ezt úgy, hogy férjem egy képet nem tud feltenni a falra, talán csak égőt cserél, ha kell.

29. Görögtánc (válaszként erre: 28. - Srcrss)
ma 16:09
😂😂😂
28. srcrss (válaszként erre: 26. - Görögtánc)
ma 16:08
A mai fiúktól nem várok el semmit, csak a korban hozzám illőktől. :D
27. srcrss (válaszként erre: 22. - PöttyösPanka)
ma 15:58
Miért forgatod ki a szavaimat? Olvasd el még egyszer a hozzászólásomat, és amire válaszoltam. Nem a mai fiatalok, hanem a fiatalabb értelmiségiek (személyes tapasztalat). És nem semmihez, hanem a kétkezi munkákhoz. Különben nem értem, hogy miért muszáj mindenki véleményét véleményezd, leszóld, személyes tapasztalatait megkérdőjelezd, bizonygasd az igazad? :D Mindenki azt kell gondolja, amit te? Csak a te véleményed releváns? Szólj hozzá a témához, és ennyi.
26. Görögtánc (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 15:57

Régen is volt ilyen, apám sem értett a fizikai munkákhoz. Mindenhez szerelő volt hívva. Sokáig azt hittem az a normális.

Ha meg itt tartunk, nem csak a fiúk, lányok se értenek sok mindenhez. Ma már nem igazán várhatod el, hogy mindig terülj-terülj asztalkámat nyomjon le neked egy fiatal lányka, nagyon kevés lány akar főzni😃 nem is kell, de ha elvárjuk a hapsiktól a szerelgetést, fordítva is mehet az azonos mérce.

25. krisztikrisz (válaszként erre: 6. - Flóra76)
ma 15:52
Én is így gondolom! Ez lenne a helyes!
24. Görögtánc (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 15:50
Nem a munkájától lesz vonzó de az vonzó ha meg tud csinálni ezt-azt.
23. krisztikrisz (válaszként erre: 4. - Funnygirl)
ma 15:49
Osztom. 👍
22. PöttyösPanka (válaszként erre: 20. - Hansika)
ma 14:55
De ő rosszallóan írta, hogy a mostani fiatalok semmihez sem értenek, ezért mindenhez szerelőt kell hívniuk.
ma 14:20

Nem árt ha egy villanykörte cseréjéhez nem kell senkit hivni.

Nekem bejön ha megtud szerelni otthon vagy autóban valamit.

20. Hansika (válaszként erre: 18. - PöttyösPanka)
ma 14:12

Miert kellene bärmit is ätnyälaznod?

letezik kömüves, letezik autoszerelö, letezik minden szakma, csak fizetni kell erte...

Srcss tapasztalatäval ertek egyet.

ma 14:05
Ha félmeztelenül teszi ès csupa izom, simán 😁 Mondjuk, lehet ez egy másik "szakmában" van csak így 😂
18. PöttyösPanka (válaszként erre: 17. - Srcrss)
ma 13:57

Ja hát igen, itt a lényeg. A mai fiatalok semmit sem tudnak :D

Egyébként a mai öregek sem értenek már a mai dolgokhoz. Régen a porszívó, mosógép, még az autó is egy átlátható szerkezet volt. Ma meg ha kinyitod a motorháztető, nem látsz mást, csak további burkolatot. Az elektronikája pedig ezerszer összetettebb. Sőt, ha valami elromlik benne, nagy az esélye, hogy nem mechanikai a hiba.

Az építőiparban is régen volt mindenre egy, jól bevált anyag. Ma már akkora választék, hogy annak, aki nem konkrétan ezzel foglalkozik, előbb át kell nyálaznia a gúglit, hogy egyáltalán tudja, merre induljon.

Tehát lehet, hogy nem a mai fiatalok a buták, csak a mai világ ennyivel bonyolultabb.

17. srcrss (válaszként erre: 14. - PöttyösPanka)
ma 13:35
Én az ellenkezőjét tapasztalom. Nem értenek semmilyen kétkezi munkához (főleg a fiatalabb generáció), mindenért szerelőt kell hívni stb.
16. l.luiselotte (válaszként erre: 14. - PöttyösPanka)
ma 13:33

Pontosan igy van, értelmiségi diplomás ffiak is értenek a fizikai mun kákhnoz, családomban nagyapámtól a fiamig

a villanyszerelés kivételével minden ffi értett, a fizikai ügyesség mér nem vonzerő, hanem elvárás.

fInek l hsz-re kis ideig udvarolt egy villanyszerelő, szakmájához nagyon értett, de egyébként ritka bal...z pasi volt, nem a fiz munka miatt hagytam abba a románcot.

ma 13:31
Nekem pl csak az vonzó,sajnos a szememben nem igazán tud FÉRFI lenni aki csak egy asztalnál ül....
14. PöttyösPanka (válaszként erre: 12. - Srcrss)
ma 12:54
Sok értelmiségi férfi is rengeteg dologhoz ért. Ehhez nem kell fizikai munkát végezni.
ma 12:52
Majdnem mindegy milyen munkát végez, csak legyen szép keze 🤭🤭
12. srcrss
ma 12:21
Nagyon is. Apám sok mindenhez értett. Ehhez vagyok szokva.
ma 11:20

Szerintem sem ezen múlik, hanem a személyiségen.

Ha már nagyon általánosítunk, akkor megemlítem azt is, hogy vannak olyan férfiak, akik nehezen viselik, ha a kapcsolatban a nőnek magasabb a végzettsége, és jobban keres.

ma 11:04
valakinek biztos
ma 10:53

Szerintem sokkal fontosabb a tartása, kisugárzása, a műveltsége, ami nem egyenlő a tanultsággal. Az, ahogy kommunikál, az érdeklődési köre, rendezett, ízléses-e a megjelenése. Jahhhh, és hogy ne legyen koszos a körme. 😉

Nem vonzó egy kanapén, pörköltszaftos trikóban, fingó és sört büfogő" jelölt", legyen akár csatornamunkás, akár négy nyelven beszélő, 8 diplomás.

ma 10:28
Nincs semmi baj a kétketi munkával. Nem ettől vonzó vagy nem vonzó egy férfi. Kétkezi munkás is lehet értelmes, nem kell üres fejűnek lennie. Üres fejű diplomás is elég gyakori. :D
ma 10:02

A mai nők, meg a régebbi korok nőinek megítélése között keresel eltérést?

A kérdésed azt sugallja, hogy régebben jobban megbecsülték (még) a nők a kétkezi munkát végző partnereket, - a maiak meg már nem.

Szerintem: mai nője válogatja... :-)

6. Flóra76 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:57
Jó esetben nem ez alapján ítéljük meg a másikat, hanem, hogy mi van a fejében és milyen személyiség.
5. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 09:56

Elsőre, ha nem a melós ruhájában látok valakit, akkor nem az fit át az agyamon, mi lehet a foglalkozása?

A tekintetét, a kezét, a ruházatát látja meg az ember. Tehát az összképet.

Ha szót is váltunk, akkor a hanghordozása, mondandójának a megfogalmazása kb. elárulja az intelligenciáját is.

Tehát veled szemben meginognék, ha férfi vagy, vajon miért becsülöd le magad?

Ha széles a látóköröd, tájékozott vagy a világról, gond nem lehet.

1 2

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook