Budapest, Gödöllő, Hatvan, Jászberény, Érd, és 30km-es vonzáskörzete ide! (beszélgetés)
Szervusztok, szép estét Gödöllőben! :D
Szerettem a közelében lakni, jó kis város Gödöllő. Most hatvan közelében élek, de hatvan is egyre inkább élhetővé válik szépen lassacskán.
Én is szívesen tennék szert új ismeretségekre.
Sziasztok!
Hát elég elhagyatott ez a fórum. Én is Gödöllőre költöztem, 33 éves nőszemély vagyok. Ha valakinek van kedve barátkozni, vagy csak úgy beszélgetni, írjon nyugodtan. Jó lenne feléleszteni ezt a fórumot. Hátha más is hasonló cipőben jár vagy csak szeretne új barátokat, ismerősöket szerezni. :-)
Sziasztok most jan.5-én költöztem Gödöllőre a barátomhoz ő egésznap távol van és nagyon rossz itthon egyedül, hogy nem ismerek senkit se szeretnék olyan embert találni akivel szabad időm tudom tölteni és jó barátok lehetünk!
ha te is szívesen ismerkednél keress meg FB:)
Link..: [link]
Nem győzte szegény kivárni...
Én egyedül élek, és jól esne környékbeliekkel beszélgetni!
Gödöllő!
(Most látom, hogy a fórumindító társunk kiregisztrált!)
Sziasztok én nagykátai vagyok!!!!
Mizu veletek??
Az nagyon jó hely volt tavaly télen nekem.Ott dolgoztam a béke úton.
Teljesen elszomorodtam!Most törölte,és írta át a nevemet a HOXA ERENCMESTERRE...
További ajánlott fórumok:
- Szabadstrand Budapest vonzáskörzetében?
- Budapest vonzáskörzetében lakni
- Varrónőképzés hol? - Budapesten vagy vonzáskörzetében keresgélek
- Budapest vonzáskörzetében hol van hip-hop, r'n'b és hasonló tipusú szórakozóhely?
- Tudna valaki ajánlani olyan helyet Budapesten vagy vonzáskörzetében, ahol 30-40 ember tudna egy jót bográcsozni?
- Tudnátok Budapesten és vonzáskörzetében jó szociális otthont ajánlani?