Tudna valaki ajánlani olyan helyet Budapesten vagy vonzáskörzetében, ahol 30-40 ember tudna egy jót bográcsozni? (tudásbázis kérdés)
6. gyöngyi
2011. szept. 26. 17:11
Igen, utánanéztem, csak piknik lesz,mert nem lehet tüzet gyújtani.
5. 6b006fc769
2011. szept. 25. 22:48
Pilisszentlászló - "hegytető"
Ide Szenedréről vezet a közút, ez egy buszmegálló mellett található tisztás, elég nagy, a hátránya, hogy közvetlenül az út mellet van (bár nincs az az őrült nagy forgalom) busszal és autóval is megközelíthető, parkolási lehetőség is van - nem az úton, teljesen ingyenesen.
Szentendre Dömörkapu után az ifjusági tábor Sikárosi rét felé. Ide érdemes busszal érkezni, mert az erdőbe nem lehet gépkocsival behajtani. Dömörkaputól kb. 2 km-re van az erdő közepén egy nagy tisztás, mellette folyik a patak, a közelben van forrás is. Nagyon szép hely:) Itt több asztal is van padokkal.
A bökkenő, hogy mostanság tűzgyújtási tilalom van az egész Pilisben és a Visegrádi hegységben (bár logikusan máshol is)
4. gyöngyi
2011. szept. 25. 18:22
Osztállyal, szülőkkel mennénk és a Normafánál már voltunk. Ma megnéztem a Naplás-tavat, de elég lehangoló...tegnap a Hármashatár-hegyen voltak hasonló tapasztalataim.
3. Aville
2011. szept. 25. 17:17
Csepelen Királyerdőnél a Duna-parton.
2. abcd85b849
2011. szept. 25. 17:13
Normafánál szerintem kivitelezhető. :)
1. gyöngyi
2011. szept. 25. 16:54
Tudna valaki ajánlani olyan helyet Budapesten vagy vonzáskörzetében, ahol 30-40 ember tudna egy jót bográcsozni?
További ajánlott fórumok:
- Ajánlanátok nekem szórakozóhelyet Budapesten?Nem tudom hova menjünk..
- Miért nehéz Budapesten találni egy olyan helyet ahol lehet tornázni? Nincs rá igény?
- Ismertek még ilyen helyet Budapesten?
- Varrónőképzés hol? - Budapesten vagy vonzáskörzetében keresgélek
- Tudtok-e jó lovas helyet Budapesten vagy annak környékén?
- Tudnátok Budapesten és vonzáskörzetében jó szociális otthont ajánlani?