Varrónőképzés hol? - Budapesten vagy vonzáskörzetében keresgélek (tudásbázis kérdés)
Hát a kaland az egész tanulságos volt. Elment a kedv a kiközvetített munkaerő fogadásától. Egy talpig felaranyozott hölgy szállt ki a kocsiból két őrző-védő fiatalemberrel, (fejenként mint kétajtós szekrény) és felcsillantották a fegyverüket, hogy ugyanmá' írjuk alá, hogy nem felel meg a hölgy az elvárásoknak.
Szóval most a romlatlan ifjúságot keressük.
Szolnokon élek, Budapesttől 100 kilométer távolságra, s itt is van ruhaipari szakközépiskola..
A bürokrácia, azadminisztráció, a támogatások megszerzése megkeseríti az életet, de talán megérte a kalandot:))
Igen, pont azokat a sulikat keresem, de csak Dabason találtam egyet, de mintha országos szinten sem lenne túl sok ilyen suli.
A munkaügyi kp-októl pedig munkaerőt kértünk és elég kalandos volt a folytatás.
nem hinném, keresda megfelelő regionális Munkaügyi Központot, azok kirendeltségét..sterintem még örülni is fognak, erős a munkanélküliség..
áá, m ég egy ötlet..szakközépiskolák, szakmunkástanuló intézmények, ezen a területen..Ha a vezetőiket megkresnéd, no?
a Google-ban fővárosit nem találtam. A munkaügyi kp. nem jutott eszembe ebben a tekintetben.
Köszi a tippet. Valójában frissen végzett varrónők érdekelnének. (remélem, Hoxa nem nyel le ezért)
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Tudna valaki ajánlani olyan helyet Budapesten vagy vonzáskörzetében, ahol 30-40 ember tudna egy jót bográcsozni?
- Tudnátok Budapesten és vonzáskörzetében jó szociális otthont ajánlani?